Tuorein sisältö

Ari Koivunen metallimessuille - mukana myös metallibändejä

01.02.2008 klo 14.09 | Luettu: 17802 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Neljättä kertaa järjestettävän hevikansan talvisen temmellyskentän,Finnish Metal Expon aikataulu on nyt verkossa osoitteessa www.fme.fi/. Idols-tuttu heavy-Ari Koivunen yhtyeineen täyttää lauantain viimeisen vapaana olleen paikan.

Lipunmyynti on ollut jälleen erittäin vilkasta. Lauantain liput ovat
jo loppumassa, joten toimi heti.

Kuten aiempinakin vuosina, klinikkalavat tarjoavat jälleen monipuolista tulitusta metallin eri alalajeista. Musamaailman isännöimässä Valssaamossa lavalle nousevat mm. Children Of Bodomin kitarahirmut Alexi Laiho ja Roope Latvala sekä bassokitaran monitaitaja Lauri Porra. Zodiak-klinikkalavalla nähdään mm. Stam1nan rumpali Teppo Velin, kitaraihme Matias Kupiainen ja Before The Dawnin Tuomas Saukkosen biisintekoklinikka.

Finnish Metal Awards, kotimaisen metallimusiikinvuosiäänestys, keräsi
jälleen mahtavan määrän ääniä. Parhaat palkitaan perjantaina 15.2.
kello 21:00 Expon päälavalla pidettävässä palkintogaalassa.

Finnish Metal Expon lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupalvelussa. Tapahtumaan myydään ainoastaan yhden päivän lippuja hintaan 22e/kpl (perjantai) ja 24e/kpl (lauantai).


Mukana ilonpidossa:

perjantai

Sotajumala, Discard, Municipal Waste, Mustasch, Turisas

Lauantai

Kiuas, Amberian Dawn, Ari Koivunen, The Sorrow, Norther, The Scourger, Korpiklaani, Soilwork, Stam1na. Lisäksi Cause for Effect soittaa useita settejä molempina päivinä.








V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dingo vaihtoi miestä... Tältä näyttää Tšingi... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (26 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

01.02.2008 klo 14.28

Heh... Timmi otsikko.
lainaa
Rocky

Rekisteröitynyt 21.01.2008

01.02.2008 klo 15.12

Hehehh, tollanen Ari "Wannabe" Hevari on tuolla tosi miesten kanssa (laiho ja bodom) sun muita, kaikissa niissä on se yhteinen asia : ne ovat parempia kuin ari.

Mahtava otsikko =D
lainaa
mie

01.02.2008 klo 15.43

Hassua että Arille jaksetaan ai-na vittuilla, että se on joku "wannabe"-hevari. Se kuitenkin on kuunnellut heviä lapsesta saakka ja tietää siitä musiikista järjettömän paljon ja laulutaidoltaan on todellakin hevilaulaja. Nuori vielä, mutta jos jaksaa tehdä töitä niin se voi oikeasti noista joskus noiden "tosi miesten" tasolle.

Mutta Arin vihaaminen on muotia, niinhän se on. Onneksi mulla ei oo ollut tapana kulkea muodin mukana.
lainaa
Aarrch

01.02.2008 klo 16.02

Hyvä Arska, sä tuut näyttää noille wnbhevareille ett oot ollu true jo syntyessäs!!
lainaa
SICKMYDUCK

01.02.2008 klo 16.07

Rocky kirjoitti:
Hehehh, tollanen Ari "Wannabe" Hevari on tuolla tosi miesten kanssa (laiho ja bodom) sun muita, kaikissa niissä on se yhteinen asia : ne ovat parempia kuin ari.

Mahtava otsikko =D


sORI korjaus, tosimies ja laiho ei oikein sovi yhteen...
lainaa
nimi

01.02.2008 klo 16.54

[quote]Ari Koivunen metallimessuille - mukana myös metallibändejä[/quote]

No shit Sherlock :)
lainaa
hug

01.02.2008 klo 17.07

Todella huono ja surkea otsikointi. Ei kerro mistään muusta, kun artikkelin kirjoittajan huonosta itsetunnosta ja sopetumiskyvyttömyydestä muuttuvaan yhteiskuntaan. Ehkä se on sarkasmia tai sitten ei. Ehkä toimittajaa ärsyttää, että metallialan vuosittaista tapahtumaa mainostetaan koko kansalle nimenomaan Arin nimellä. Ehkä toimittajaa ärsyttää myös se, että heavy ja metalli myy Arin ansiosta paremmin kuin koskaan.

Ari on taidokkaasti markkinoinut koko genreä ja osannut hienosti verkostoitua sen sisällä. Kenellekään, joka on hiemankin Arin juuri alkanutta uraa seurannut O i k e a s t i , ei olisi pitänyt jäädä epäselväksi se, että kyseessä on hevari henkeen ja vereen.

Tosi tv muokkaa ihmisten ajatuksia johonkin suuntaa. On ollu jännä huomata, että täälläkin valittamassa käyvät ns truuhevarit, ovat olleet niitä helpoimpia uhreja. He eivät osaa päästää irti tv formaatin luomasta mielikuvasta ja keskittyä olennaiseen, eli musiikkiin. Totuushan on kiistatta se, että Ari Koivunen on yksi tämän maan lahjakkaimpia nuoria heavy vokalisteja ja hän on myös osoittanut selkeää kehittymistä kokoajan. Livenä parasta!
lainaa
Nizza

Rekisteröitynyt 12.04.2007

01.02.2008 klo 18.43

Lahjakas ehkä, mutta valitettava tosiasia on että Ari ei tee semmoista musiikkia josta oikeasti voisi nauttia. Hug voisi katsoa vähän itseensä ja miettiä, että mitä pahaa on siinä jos toinen sanoo mielipiteensä suoraan. Alan heti kuuntelemaan Arin biisejä, jos ne muuttuvat siihen suuntaan että ne miellyttävät minuakin. En näe syytä miksi tekisin niin aikaisemmin.
lainaa
JuPe

01.02.2008 klo 18.52

Todella näppärä otsikko!
lainaa
DonHessu

Rekisteröitynyt 03.12.2007

01.02.2008 klo 20.04

Tosiaan, mahtava otsikko!
lainaa
ARG

01.02.2008 klo 20.06

Jos toimittaja tuo oman näkemyksensä ja henkilökohtaisen asenteensa jo otsikointitasolla työssään esille, se ei ole ammattimainen tapa toimia. Ainoastaan juorulehtien toimittajat sortuu niihin, joten tämän sivuston informatiivisuustaso lienee samalla tasolla.
lainaa
zergbur

Rekisteröitynyt 07.08.2007

01.02.2008 klo 20.19

Ohhoh, Sotajumala perjantaina! :33

Hajosin otsikolle ja yhdyn kannanottoosi herra toimittaja!:D
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

01.02.2008 klo 22.35

Eiiiiiiii! Ajattelin käydä lauantaina ja viettää pitkän illan, mutta nyt näyttää siltä, että jotenkin kummasti iltani lopahtaa toiseksi viimeiseen esiintyjään.
lainaa
bvirtanen

Moderaattori

Rekisteröitynyt 29.09.2007

01.02.2008 klo 23.19

"toimittaja" vastaa; Ari Koivunen on kehityskelpoinen kaveri, FME:n artistikaartissa musiikin osalta kevyimmastä päästä. Idols-kisoista suoraan heavymessiaaksi, ehkä pientä uskottavuusongelmaa mutta se ei estä Aria nousemasta omille jaloilleen...kunhan idols-formaatista pääsee irti. Mitä otsikkoon tulee...kyllä vaikkapa Soilwork, Stam1na, Turisas ja Korpiklaani ovat enemmän metallia kuin Ari. Kuitenkin miehen nimi myy hyvin.
lainaa
kettunen

02.02.2008 klo 15.55

Kumma kun tavuakaan ei ole vielä kuultu bändin OMAA musaa ja suorilta vartaloilta jo sanotaan ettei kuunnella. Melkosta selvinnäkijää ja -kuulijaa porukoissa. Ite tykkää Koivusen äänestä ja musta siinä on helvetisti potentiaalia ja murto-osa vasta käytössä. Hemmon ääni on kuin Afrikan kartta ennen kartotusta. Suomesta eikä paljoo muualtakaan löydy vastaavanlaisen saundin omaavaa mutta eihän täällä osata arvostaa mitään muuta kuin keskiverto massaa. Joka siitä poikkeaa edukseen lynkataan aamunkoitteessa.

Toinen merkittävä asia on Koivusen asenne ja psyyke. Molemmissa löytyy taas enempi kuin keskiverroilla herroilla.

Mitä suosioon tulee niin sitä ei ole tarvis kalastella mistään suunnasta. Omalla tyylillä vaan eteenpäin ja jos ei joku tykkää niin omapa on tappionsa.
lainaa
catchtherainbow

02.02.2008 klo 17.02

Hyvä kettunen! Olen just samaa mieltä kanssasi.
Arin ääni on hemmetin harvinainen, ja kypsyessään ei kun paranee!
Sen Idiots-levynkö perusteella hevipoliisit jakelee niin heppoisesti tuomioitaan?
Viisas kyllä antaisi aikaa vähän enemmän ennenkuin teilaisi poikaa.Livenä se sälli on loistava ja bändi on kiistatta pätevä.
Kahtotaan...
lainaa
Carlisle

Rekisteröitynyt 04.04.2007

02.02.2008 klo 17.45

kettunen kirjoitti:
Kumma kun tavuakaan ei ole vielä kuultu bändin OMAA musaa ja suorilta vartaloilta jo sanotaan ettei kuunnella. Melkosta selvinnäkijää ja -kuulijaa porukoissa.


Oon kyllä kuullut Hear My Callin, mutta oikeassa olet: en ole kuullut lainkaan Ari Koivusen OMIA biisejä, levyllä olevat kun tulevat suoraan levy-yhtiön liukuhihnalta.

kettunen kirjoitti:

Suomesta eikä paljoo muualtakaan löydy vastaavanlaisen saundin omaavaa mutta eihän täällä osata arvostaa mitään muuta kuin keskiverto massaa. Joka siitä poikkeaa edukseen lynkataan aamunkoitteessa.


Joo, Ari yhtyeineen onkin ehkä maailman omaperäisintä musiikkia :roll:
lainaa
Merkko

02.02.2008 klo 18.37

Täällä on kai lukutaidottomia. Justiinhan sanottiin, ettei ole kuultu säveltäkään OMAA MUSAA, joten Koivusta arvostellaan ihan pelkästään MUIDEN tekemän musan perusteella mikä on asioiden edelle menemistä. Ääni on todentotta omaperänen, muistuttaa vanhoja mestareita, musan omaperäsyys on kysymysmerkillä ja tulevaisuudessa sitten näkee mitä bändi saa aikaan. Sitkee sälli Koivunen on vaikkei mikään atleetti ookkaan.
lainaa
näätä

03.02.2008 klo 18.11

törkeä otsikko !
lainaa
isni

03.02.2008 klo 18.11

Hmh. On ollu taas otsikossa järkee. Keskustelua se on ainakin saanu aikaan. (:
lainaa
eioo

03.02.2008 klo 18.15

TÖRKEÄ OTSIKKO TOSIAAN!
lainaa
tsiidää

03.02.2008 klo 18.20

törkeä otsikko!
varmaan muutki on siitä kommentoinu. mutta siis todella törkeä!
lainaa
puff

04.02.2008 klo 15.49

otsikosta en tiedä mutta kyllä se on valitettavasti niin että jos tekee kuukaudessa levyn siitä ei voi tulla muuta kuin sisällölisesti köyhää diipa daapaa eikä se että joka paikassa jaksetaan mainostaa että se on "hevilevy" tee siitä yhtään parempaa. musiikki on niin tyhjää kuin vain tyhjää voi olla. ja ite tykkään ihan arin äänestä mutta biisit on kertakaikkisen paskoja. joten mäkin kuuntelen aria sitten kun se saa tehtyä jotain omaa mitä voi sanoa edes musiikiksi ja sitä kautta ehkä heviksi. ja ari fanit on kyllä raivostuttavia siinä että missään ei saa sanoa omaa mielepidettä jos se on jotain muuta kun "arikoivunenonparas" "ari on ihana" tai "ari on jumala".
ja korostan nyt että mä tosiaan tykkäsin siitä kaverista
kun se veti here i go again ja evil that man do.
lainaa
jiipee

04.02.2008 klo 17.10

Mielenkiintoista, että jutun kirjoittajasta lähtien osa on valmis lynkkaamaan Arin ja bändin jo etukäteen, vaikkei uusista biiseistä ole kukaan kuullut nuottiakaan. Vai oletteko? Eikös noilla messuilla Arin ole nimenomaan tarkoitus esitellä sitä uutta ja omaa materiaalia vai oonko ymmärtänyt jotain väärin?? Antakaa nyt jätkille edes mahdollisuus, ja tervatkaa vasta messujen jälkeen JOS aihetta :)
lainaa
Merope

05.02.2008 klo 21.59

Jep,odotetaan mitä pojan OMA levy tuo tullessaan,ennenkuin luetaan tuomio:)
lainaa
Zodiak

10.02.2008 klo 01.43

Todella asiaton otsikko.

Mä niin toivon että Koivusen pändi näyttää fme:ssä mihin ne pystyy.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova