Tuorein sisältö

Kauhistuttavasti Clive Barkeria valkokankaalle

01.02.2008 klo 18.00 | Luettu: 5322 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kauhun monitoimimiehen Clive Barkerin aikanaan maineeseen nostaneet novellikokoelmat eli Veren Kirjat (Books of Blood) aiotaan kääntää elokuviksi.

Ensimmäinen kuvattava tarina on peräisin ensimmäisestä kokoelmasta. Se kertoo paranormaalien ilmiöiden asiantuntijasta, joka löytää kesken murhatutkimusten talon, joka toimii risteyksenä "valtateille", jotka kuljettavat sieluja tuonpuoleiseen. Elokuva tulee kantamaan nimeä Books of Blood ja sen ohjaa John Harrison, joka muistettaneen parhaiten vuoden 2000 minisarjasta Dyyni.

Barker itse ohjaa seuraavaksi kauhuleffan Tortured Souls: Animae Damnatae, joka perustuu novelliin, jonka hän kirjoitti taustatarinaksi Todd McFarlanen makaaberille action-figuurivalikoimalle.

Muita Barkerin tarinoihin perustuvia tulevia elokuvia ovat uusi versio klassikosta Hellraiser, sekä Midnight Meat Train. Jälkimmäinenkin elokuva perustuu Veren Kirjoista tuttuun novelliin, mistä huolimatta se ei ole kytköksissä uuteen elokuvasarjaan.

Tortured Souls: Agonistes
Lähde: The Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scary, Date, Epic...... Uutta Dark Floors -k... >

Keskustelut (2 viestiä)

VilZZu

Rekisteröitynyt 18.06.2007

01.02.2008 klo 18.43

Nonnih! Mielenkiinnolla olenkin tuota Midnight Meat Trainia odotellut ja sain nyt sitten tietää, että lisääkin on tulossa. Kiitos.

Mukavaa luettavaa tuo Books of Blood on ainakin ollut. Saa nyt sitten nähdä, mitä saavat aikaiseksi. Toivottavasti ei kovin pahasti metsään ammuta noita, potentiaalia kuitenkin mielestäni löytyy.
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

02.02.2008 klo 04.11

Ai että odotan kuola valuen noita elokuvia! Books of Bloodista on tosiaan tekeillä leffa, Midnight Meat Train on valmis ja Pig Blood Blues olisi tulossa joskus.

Tuota Tortured Soulsia odotan ehkä eniten. Se kuitenkin on Mr. B:n ensimmäinen ohjaustyö sitten Lord of Illusionsin. Ja mahtavaa nähdä kyseiset hahmot valkokankaalla.

Hellraiser olisi tulossa syksyllä ja elokuvan tekijät sanoivat että kyseessä olisi aivan uusi tarina. Sen näemme sitten. Barker itse on ainakin ollut innoissaan siitä. New cenobites? ;)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova