Tuorein sisältö

Himos Juhannuksen 17-vuotisbileet keräsivät kiitosta - kehuttu lavauutuus pysyväksi ratkaisuksi

20.06.2015 klo 21.29 | Luettu: 2227 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vaihtelevassa säässä juhlittu Himos Juhannus täytti 17 vuotta ja juhlimaan saapui 44 000 festivaalivierasta.

Avauspäivä torstai kokosi paikalle Jämsän Himos Parkiin 11 000 juhlijaa. Perjantaina ja lauantaina Himoksella juhannusta vietti 16 500 innokasta musiikinystävää.

Suomen suurin katettu festivaalilava Tent Stage loi upeat puitteet esiintyjien valoshow’lle ja visuaalisille elementeille. Tent Stage sai vuolaita kehuja paitsi yleisöltä myös artisteilta.

Myös viime vuonna käyttöön otettu kolmikerroksinen ja yli 2000-paikkainen katsomoravintola Riemu ravintola-, VIP-palveluineen ja vesivessoineen on nostanut festivaalikokemuksen aivan uudelle tasolle.

"Olemme pyrkineet vuosittain tekemään parannuksia sekä uudistuksia ja täten vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Nyt katettua tilaa on koko yleisölle, joten emme ole tapahtumajärjestäjinä enää säiden armoilla. Tent Stage tulee olemaan pysyvä ratkaisu Himos Parkin alueella palvellen kaikissa alueen tapahtumissa. Erityisesti lämmitti molemmilta osapuolilta, artisteilta ja yleisöltä, saatu positiivinen palaute", sanoo promoottori Timo Isomäki.

Himos Parkissa tullaan Isomäen mukaan jatkossa järjestämään yhä enemmän myös yksittäisiä konsertteja. Seuraavat ovat 24.6. Eppu Normaali ’Pitkään ja hartaasti’ ja 31.8. Linkin Park.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Bändikamu haukuttiin... 'Rock on kuollut, mu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova