Tuorein sisältö

Eddie Van Halen ei kuuntele musiikkia, 'ostin viimeksi levyn 30 vuotta sitten'

21.06.2015 klo 11.24 | Luettu: 2819 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Billboard.comin haastattelussa Eddie Van Halen on puhunut suhteestaan bändikamu David Lee Rothiin ja totaalisesta kiinnostuksen puutteestaan nykymusiikkia kohtaan.

Van Halen on jälleen aktivoitunut mutta miten Eddie ja David Lee Roth tulevat nykyään toimeen keskenään?

- Hän ei halua olla ystäväni. Rothin näkemys itsestään eroaa todellisuudesta. Emme ole enää parikymppisiä kolleja. Sinun tulisi käyttäytyä ikäsi mukaan. Olemme +60-vuotiaita. Lopetin värjäämästä hiuksiani, koska tiedän etten tule enää nuoremmaksi.

Alkoholin ja kokaiinin käytöstä Eddie toteaa aineiden olleen aina henkilökohtainen, privaatti juttu. Eddie ei juhlinut vaan käytti aineita pysyäkseen "toimintakunnossa". Vuonna 2004 kitaristista tuli kuulemma 'vihainen juoppo' (totesi Sammy Hagar kirjassaan). Eddie väittää Hagarin piirtämän kuvan olevan valheellinen. Mutta, nykyään Eddie on kuivilla.

Eddie Van Halen ei kuuntele nykyään musiikkia. Lainkaan. Mies ei ole kuunnellut musiikkia vuosikymmeniin. Viimeisin albumi, jonka Eddie on ostanut, oli Peter Gabrielin So-levy vuonna 1986!

Eddie ei tunne Radioheadin, Metallican tai Guns N' Rosesin tuotantoa. Ozzy Osbournen biiseistä Eddie muistaa Crazy Trainin (Blizzard of Ozz -albumin debyyttisingle vuodelta 1980).

- En osaisi säveltää tämän päivän musiikkia, koska en tiedä mitään nykypäivän musiikista.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Rock on kuollut, mu... Britannian suurfesta... >

Keskustelut (1 viestiä)

JohnQq

22.06.2015 klo 14.10

Musiikkimies kuka ei tykkää musiikista. No ei kait siinä. Elämä on valintoja täynnä. Vähän tuntuu mies katkeralta. Eikä ihan vähääkään.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova