Tuorein sisältö

Huomenna alkavan kaikkien aikojen suurimman Provinssin lippuja vielä saatavilla

23.06.2015 klo 12.31 | Luettu: 1680 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seinäjoen Törnävänsaarella juhlittava Provinssi alkaa huomenna keskiviikkona. Nelipäiväiseksi kasvaneessa tapahtumassa nähdään lähes 130 artistia. Myös tapahtuman lisäpalveluihin, kuten ruoka- ja juomatarjontaan, oheisohjelmaan ja festivaalialueen somistukseen on panostettu poikkeuksellisen paljon.

Keskiviikkona Provinssin päälavalla nähdään Musen lisäksi Die Antwoord sekä post-hardcoren suosikkiyhtye A Day To Remember. Keskiviikkona soittavat myös mm. Stam1na, The Wombats, Angel Haze ja Von Hertzen Brothers.

Torstaina koetaan suomalaista festivaalihistoriaa, kun Calvin Harris tuo Provinssiin show’n, jonka tekninen tuotanto ylittää kaikki maassamme aikaisemmin toteutetut festivaalikeikat. Reilun tunnin mittaisen konsertin aikana on luvassa ennennäkemätön määrä pyrotekniikkaa, lasereita, screenejä ja muita erikoistehosteita.

Festarin muita ulkomaisia nimiä ovat mm. Faith No More, The Script, deadmau5 ja Kygo, Kent, The Cardigans, First Aid Kit, Big Sean, Tyga, Refused, Hollywood Undead ja Raised Fist.

Provinssin lippujen ennakkomyynti on ylittänyt viime vuosien tason mutta kaikkia lipputyyppejä on edelleen saatavissa Provinssin nettisivuilta, Lippupisteestä, Tiketistä ja festivaalialueen porteilta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Paranormal Activity ... Stanley Kubrickin si... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova