Tuorein sisältö

Spider-Manille löytyi Oscar-palkittu täti

11.07.2015 klo 13.57 | Luettu: 3697 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Huhu väitti pari päivää sitten, että Marisa Tomeille on tarjottu täti Mayn roolia. Luotettavamman sisäpiiritiedon mukaan sopimusta viimeistellään. Näin elokuvauutiset toimivat. Tomei on uusi May. Hahmoa ovat näytelleet viimeisen kymmenen vuoden aikana myös Rosemary Harris ja Sally Field.

Tomei voitti Oscarin elokuvalla Serkkuni Vinny (My Cousin Vinny) ja oli ehdolla elokuvien Satimessa (In the Bedroom) ja The Wrestler - painija johdosta.

Katastrofielokuvasta Selviytyminen (Lo Imposible) tuttu Tom Holland on uusi Spider-Man. Holland aloittaa ensi vuonna elokuvassa Captain America: Civil War ja jatkaa Spider-Manin omassa elokuvassa kesällä 2017.

Sisäpiirijuorujen mukaan Spider-Manin rooli Civil Warissa ei ole iso, mutta myös täti May saattaa silti mahtua mukaan.

"Täti muuttuu kuumemmaksi ja kuumemmaksi."

- Satunnainen kommentti toisella sivustolla.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< J.K. Simmons jatkaa ... Foto: uusi Haamujeng... >

Keskustelut (2 viestiä)

jpiodsfjio

11.07.2015 klo 22.09

Vanheneeko Tomei jotenkin normaalia nopeammin vai? Eikö Marvelin sarjassa ole jo tarpeeksi kuumia Scarletteja, Natalieita ja Gwynethejä?

Alkaa näyttämään siltä että hämissarja vaan huononee ja huononee mikä on edellisen floppiduologian jälkeen jo melkoinen saavutus
lainaa
eeroteero

12.07.2015 klo 13.13 1 tykkää tästä

Muistuttaisin, että hahmo on May-TÄTI eikä May-mummu. Kun Hollandkin on aikaisempia nuorempi Hämis, niin nuorehko täti käy järkeen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova