Tuorein sisältö

Shokki (sähköinen): Jamie Foxx palaa Spider-Man-roistoksi

01.10.2020 klo 23.15 | Luettu: 1444 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jamie Foxx palaa Elektroksi seuraavassa Spider-Man-elokuvassa ensi vuonna. Hän näytteli klassista "sähkömiestä" The Amazing Spider-Man 2:ssa.

Fanipojat aukovat kitaa, sillä The Amazing Spider-Man -sarja on päättynyt: ne olivat Andrew Garfieldin tähdittämiä Spider-Maneja. Tom Hollandin näyttelemä Hämis elää eri todellisuudessa. Foxxin paluu on vastaava tempaus kuin se, että J.K. Simmons palasi ohimennen J. Jonah Jamesoniksi elokuvassa Spider-Man: Far From Home, vaikka hän on tuttu Tobey Maguiren Spider-Maneista.

Saattaa olla, että tarina tarvitsee Elektroa ja Foxx pääsee antamaan erilaisen tulkinnan.

On myös mahdollista, että supersankarielokuvat jatkavat kehitystä ja tuovat mukaan hahmoja toisista todellisuuksista, kuten sarjakuvat ovat pitkään tehneet. DC:n tuleva elokuva The Flash lähtee sille linjalle. Marvel-elokuva Doctor Strange in the Multiverse of Madness vihjaa nimellään, että kaikki on mahdollista. Sonyn animaatio Spider-Man: kohti Hämähäkkiversumia näytti jo, miten homma voi toimia ja myös menestyä.

Ajatellaan isosti: miten olisi elokuva, jossa Maguiren, Garfieldin ja Hollandin Spider-Manit kohtaavat yhdessä Sinister Six -tiimin alkuperäisen kokoonpanon, jonka jäseniä näyttelevät Foxx, Alfred Molina (Tohtori Mustekala), Thomas Haden Church (Hiekkamies), Jake Gyllenhaal (Mysterio), Michael Keaton (Korppikotka) ja se tyyppi, joka saa Kraven metsästäjän roolin Venom-universumissa? Tämä saattaa olla liikaa toivottu, mutta ei Avengers: Endgameen verrattuna.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Maidenin seuraa... Tinzen uudella biisi... >

Keskustelut (3 viestiä)

gtisjdnfjr

02.10.2020 klo 06.08 5 tykkää tästä

oliskin ollu klassimen sahkomies. klassisella on keltavihreet trikoot ja muovinaamari tuo sininen ukko on ruma wannabetron
lainaa
Morjes

02.10.2020 klo 11.52 3 tykkää tästä

En toivo multiversumia. Se on vain DC-tyylinen
keino peittää se ettei osata luoda hyvää kaanonia kuten MCU. En tahdo muistella purppuraisia TASM2-trikoita tai ekan trilogian Mr. Bean-tyylistä Peteriä.
lainaa
4vengers

02.10.2020 klo 18.17 2 tykkää tästä

Taitaa Skorpioni olla tulevaisuudessa siinä Kuuden koplassa, pidetään mielessä Homecomingin lopun piilokohtausta...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova