Tuorein sisältö

Spice Girls suututti Australian

06.02.2008 klo 09.47 | Luettu: 2396 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Spice Girlsin ilmoitus lyhentää maailmankierrostaan "henkilökohtaisten ja perhesyiden" johdosta on aiheuttanut Australian Spaissarifaneissa suurta mielipahaa. Australia ja Kiina jäivät väliin Maustetyttöjen riisuessa kiertuepäivämääriä.

Maustetyttöjen virallista fanisivustoa on suorastaan pommitettu vihaisilla viesteillä Australian suunnalta. Myös MySpace-sivusto ja yhtyeen jäsenten henkilökohtaiset nettisivut ovat saaneet osansa fanien purkauksista. Fanilähtöisen spicenews.com-sivuston ylläpitäjä ilmoitti lopettavansa sivuston toiminnan, sivut ovat toimineet vuodesta 1998 lähtien.

- En voi tukea ihmisiä, joita en arvosta. Spice Girls valehteli törkeästi faneilleen.

Sivustolla asia ilmaistaan selkeästi; "Spice Girls Fuck Over South Africa, Argentina, China, And Australia". Sivuilla on myös fanien vuodatuksia ja sivuston ylläpitäjä lupaa myös julkistaa fanien Spaissareita irvailevia videopätkiä.

Facebook-nettiyhteisössä kaksi Maustetyttövastaista ryhmää hankkii "jäseniä" taakseen. "Spice Girls Suck for cancelling tour to Australia" ja "Spice Girls Dogged Australia"-nimillä varustetut ryhmät eivät ole enää suurimpia Spaissari-faneja.

Netissä kiertää myös kuva, jossa Maustetytöt esittelevät kylttiä "olemme valehtelijoita".

Lähde News.com.au

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Manageri syötti Brit... Mutta kuka on Timo R... >

Keskustelut (1 viestiä)

Note

Moderaattori

Rekisteröitynyt 18.05.2007

06.02.2008 klo 10.44

Heh, voi nyyhkis. Jos on -98 vuodesta asti pitänyt Spice Girls fanisivua, luulisi hiljalleen olevan täysikäinen muutenkin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova