Tuorein sisältö

Pantera-miehen kirjaprojekti hyllyllä, tässä syy

25.07.2015 klo 18.13 | Luettu: 1413 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entisen Pantera-vokalistin kirjaprojekti on hyytynyt. Philip Anselmo ja Corey Mitchell allekirjoittivat sopimuksen kirjasta vuonna 2013. Teoksen nimeksi oli tulossa "Mouth For War: Pantera, Pain, & Pride - Heavy Metal Highs, Drugged Out Lows, & The Battle For My Life".

Kirjan piti olla 'kaiken kattava kurkistus Anselmon pään sisään, Pantera-tarinointia ja fiiliksiä Dimebag Darrellin kuolemasta sekä kuvauksia rokkarin huumehelvetistä'.

Anselmon "haamukirjoittaja" Mitchell kuoli viime lokakuussa. Kirja on siitä lähtien ollut jäissä.

The MetalSucksin haastattelussa Anselso toteaa ettei halua kirjoittaa kirjaa.

Yksi syy on Pantera-basisti Rex Brownin kirjoittama "Official Truth, 101 Proof: The Inside Story Of Pantera". Kaikki mitä sanottiin kirjassa ja sen jälkeen.

- Olen 47-vuotias ja olen nykyään suhteellisen avoin pressin suuntaan. Minulla ei ole luurankoja komerossa. Minua voi lukea kuin avointa kirjaa. Ja kerron totuuden. Mitä tulee yksityiselämääni, en välttämättä halua kaikkien tietävän asioitani. Johonkin pitää vetää raja.

- Ehkä joskus, 30 vuoden kuluttua - jos olen hengissä. Mutta tällä hetkellä minulla ei ole mielenkiintoa. Haluan katsoa eteenpäin ja olla luova. Kirjan tekeminen olisi keskittymistä menneeseen, katsomista taaksepäin.

Aikoinaan Anselmo kritisoi kovin sanoin Rex Brownin kirjaa. 'Egoistista ja omaan napaan tuijottavaa...minä, minä minä. Minä olin Panteran vokalisti, hän basisti - siinä perspektiiviä'.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Minecraft-elokuvalle... Ridley Scottilta jäl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova