Tuorein sisältö

SoundCloudin väitetään olevan rahavaikeuksissa

27.07.2015 klo 16.35 | Luettu: 1482 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


SoundCloudin rahat saattavat loppua vuoden loppuun mennessä. Digital Music Newsin mukaan kolme "yhtiötä lähellä olevaa" henkilöä kertovat SoundCloudin tarvitsevan hätärahoitusta sijoittajalta tai pankilta seuraavan neljän tai viiden kuukauden sisällä.

Artikkelin mukaan yhtiön rahat ovat "vaarallisen vähissä", koska suuret levy-yhtiöt eivät ole vielä lähteneet mukaan palvelun rahoittamiseen. Toistaiseksi levy-yhtiöt eivät koe SoundCloudin olevan kannattava yhteistyökumppani. Poikkeuksen tekee viime vuonna SoundCloudin kanssa yhteistyösopimuksen solminut Warner Music Group. Kauppaan kuului myös 5% SoundCloudin omistajuudesta.

Myöhemmin tänä vuonna SoundCloudin on tarkoitus julkaista uusi, tilaukseen pohjautuva palvelu käyttäjilleen. Tilausmuotoja on kaksi: toinen tarjoaa käyttäjille mainoksettoman palvelun, jonka kautta on mahdollista myös ladata tietty määrä musiikkia. Toinen palvelu puolestaan sisältää "rajattoman pääsyn kaikkeen SoundCloudin musiikkiin". Yhtiön Eric Wahlforss ei kuitenkaan vielä ole paljastanut tarkkaa julkaisupäivää tulevalle palvelulle.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Cate Blanchettilta t... Michael B. Jordanist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova