Tuorein sisältö

Mixcloudilta mahdollisesti 24/7-radiokanavia

12.08.2015 klo 09.00 | Luettu: 1664 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Mixcloud harkitsee livelähetysten ja vuorokauden ympäri toimivien radiokanavien lisäämistä suoratoistopalveluihinsa. Yhtiön toimitusjohtaja Nikhil Shah uskoo, että alustalle on mahdollista luoda juonnettuja livelähetyksiä ja 24-tuntisia radiokanavia palvelun nykyistä sisältöään hyödyntäen. Näin sivuston kahdeksasta miljoonasta DJ-setistä ja radio-ohjelmasta saataisiin kaikki ilo irti.

Music Allylle antamassaan haastattelussa Shah kertoo ihmisten kaipaavan ihmisjuontajia ja kuraattoreja, mutta hän korostaa radion olevan myös suorana kuunneltava kokemus.

Tällä hetkellä Mixcloudilla on noin 12 miljoonan ihmisen yleisö, jotka kuuntelevat kahdeksaa miljoonaa eri DJ-settiä ja ohjelmaa silloin kun haluavat. Silti Shah haluaisi tuoda palveluun mukaan live-elementin. Radio-ominaisuudet kuuluvat Mixcloudin suunnitelmiin, mutta vielä ei ole varmuutta, koska niitä alettaisiin toteuttaa.

"Uskomme, että on kahdenlaista livelähetystä: Toinen on Twitchin tapainen, jossa joku laittaa lähetyksen päälle tunniksi, mutta toinen on aina päällä oleva, 24-tunnin radiokanava. Meillä on uskomatonta sisältöä, jonka voisimme saada sovitettua yhteen luodaksemme helposti lähestyttäviä kanavia." , jatkaa Nico Perez, yksi Mixcloudin perustajista.

Perezin mukaan on myös tärkeää luoda sisältöä, joka toimii niin suoran lähetyksen tarjoaman vuorovaikutuksen kuin uudelleen kuuntelemisenkin kannalta. Tämä on tärkeää myös siksi, että lähetys tulisi kuulumaan internetin välityksellä eikä FM-taajuuksilla.

Haastattelussa kävi myös ilmi, ettei Mixcloud aio Spotifyn tavoin haarautua tarjoamaan videotoistopalveluita. Perezin mukaan yhtiö näkee nimenomaan kuuntelemisen tärkeänä ja arvokkaana viihteen alueena.

Lähde: Musically

V2.fi | Erkki Mervaala
< Zac Efron Baywatch-e... Children Of Bodom jo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova