Tuorein sisältö

Uusi Blade kertoo Bladen tyttärestä?

25.08.2015 klo 22.15 | Luettu: 4206 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sivuston Bleeding Cool sisäpiirilähteen mukaan Marvel on lykännyt uutta Blade-sarjakuvaa, koska siihen perustuva elokuva on suunnitteilla ja Marvel tahtoo edetä harkitusti.

Uusi sarjakuva kertoo Bladen 16-vuotiaasta tyttärestä, joka on "Peter Parkerin vastakohta" tekijöiden mukaan. Suosittu tyttö kärsii lähinnä siitä, että häneltä odotetaan ihmeitä. Hän pakenee normaaleja velvoitteita ryhtymällä isänsä kaltaiseksi vampyyrien metsästäjäksi.

Mielenkiintoisin seikka on se, että Wesley Snipes saattaa palata näyttelemään alkuperäistä Bladea. Snipes kertoi heinäkuussa, että hän ja Marvel ovat käyneet kehittävän keskustelun, mutta hän ei tiedä milloin asioiden on tarkoitus edetä. Snipes puhui tuolloin "neljännestä Bladesta tai jostakin muusta".

Ensimmäinen Blade aloitti Marvel-elokuvien valtakauden. Parikymppisillä nörteillä on tapana vähätellä elokuvaa, mutta vanhemmat muistavat, että Blade tehtiin ennen The Matrixia, jota se muistuttaa monella tapaa.

Lähde: Bleeding Cool

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Foto: naisten Haamuj... Iron Maiden maailman... >

Keskustelut (4 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

26.08.2015 klo 11.32 3 tykkää tästä

Ensimmäinen Blade on suosikkini. Toinen oli loistava, kolmas oli katsottava. TV-sarjastakin pidin, harmi vaan kun loppui kesken. Toivottavasti uusi elokuva pysyttelee aikaisemmille uskollisena, eikä tule mitään teinipaskaa.
lainaa
gjslgjfjsubh

26.08.2015 klo 19.34

jees kaksi ekaa bladea on parasta marvelia, vaikka ne ei oikeasti tähän iron manin aloittamaan saagaan kuulukaan. SIlti olis hieno nähdä snipes taistossa thanosta vastaan vaikka melkoista tykinruokaa olisikin. Ehkä thanos vois tehdä diilin jonkun helvetin dormammujen kanssa ja blade lähtis strangen, ghost riderin ja punisherin kanssa vetämään mörköjä lättyyn
lainaa
vvj

27.08.2015 klo 08.53

"Parikymppisillä nörteillä on tapana vähätellä elokuvaa, mutta vanhemmat muistavat, että Blade tehtiin ennen The Matrixia, jota se muistuttaa monella tapaa."

...mahtoiko toimittaja miettiä mitä kirjoitti? Ja lisäarvo uutiseen?
lainaa
Fartmaster

27.08.2015 klo 12.50 1 tykkää tästä

Nää jatko-osat on nykyään naisten heiniä. On naisten ghostbusteria ja ties mitä. Naiset on niin kovii jätkii nykyään.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova