Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows -putki, osa 4: sarja onkin Bladen jatko-osa?!

17.05.2019 klo 23.15 | Luettu: 3153 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jaksot 7 ja 8
The Trial ja Citizenship


Paroni on kirjaimellisesti hiiltynyt sarjan hauskimman jakson jälkeen. Tuli vähän juhlittua. On se kauhea tunne, kun et muista mitään ja joku pyytää sivummalle puhuttelua varten: tässä tapauksessa tiedossa on vampyyrien oikeudenkäynti. Seitsemäs jakso on hauska stuntti, jonka voi tehdä vain kerran ja joka palkitsee muutamasta kankeasta vaiheesta selvinneet fanit. Paljastuksia:

Sarjassa ei ole nähty tähtinäyttelijöitä ja se on tavoitellut karua ja noloa tyyliä, mutta vampyyrien neuvostossa ovat paikalla mm. leffaversion keskeiset näyttelijät, Dave Bautista, Tilda Swinton ja "Skypen" kautta ns. päiväkävelijä Wesley "Blade" Snipes. Jakso on nimenomaan stuntti. Men in Black -henkinen vitsi on se, että julkkikset vaivautuivat paikalle ja he käyttävät omia nimiään. Tilda kieltämättä on uskottava ikinuorena vampyyrina, mutta sen vitsin kertoi jo Only Lovers Left Alive. Varsinkin leffan näyttelijöillä voitaisiin tehdä enemmän. Suurpiirteinen hömppäsarja on kuitenkin asian ytimessä harrastaessaan yhtäaikaisesti vaihtelua ja jatkuvuutta.

8 palaa arkeen. Nandor masentuu oppiessaan, ettei sitä maata ole ollut olemassa 500 vuoteen, josta maalaispojat ajoivat hänet ulos. On aika hakea Yhdysvaltain kansalaisuutta, mutta vaikka hän lienee maan pitkäaikaisimpia asukkeja, kansalaisuustesti tuottaa vaikeuksia. Yli kolmekymppiset samaistuvat siihen, että tietyssä iässä sitä alkaa elämään menneessä, eikä tuoreiden julkkisten kuten Abraham Lincolnin seksuaalisuus ole yleistietoa. Samaan aikaan Nadja puhuu "kukista ja mehiläisistä" nololle teinille, josta hän teki vampyyrin hetken mielijohteesta: kumpikin daami on eri tavalla hellyyttävän nihkeä. Jaksot pitävät esillä myös Guillermo-kätyrin kasvavaa turhautumista, joten tarina rullaa.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Osa 3 --- Osa 5 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix opettaa, kui... Maineikkaan bluesnim... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova