Tuorein sisältö

Maailman ensimmäinen pop-up-masterointistudio saavuttanut jo Kickstarter-tavoitteensa

28.09.2015 klo 20.15 | Luettu: 2105 kertaa | Teksti: Erkki MervaalaBristolissa päämajaansa pitävä ääniteknikko ja Dub Studion perustaja Henry Bainbridge käynnisti syyskuun puolivälissä uuden Kickstarter-kampanjan "World's first pop-up mastering studio", jonka vaatimattomana tavoitteena on tarjota helposti liikuteltavaa ja asennettavaa masterointistudiota 25–50 prosenttia tavanomaista halvemmalla. Studion on tarkoitus tarjota masterointia, miksausta, pieniä levypainoksia ja audiotuotannon konsultointia.

Nyt ensimmäinen 3000 punnan tavoite on saavutettu ja matkamasterointistudio tulee todellakin toteutumaan. Kampanjaa on vielä 17 päivää jäljellä, joten 5000:n ja 10 000:n punnan tavoitteet ovat vielä täysin mahdollista saavuttaa. Mikäli kymppitonnin "äärimmäinen tavoite" saavutettaisiin Bainbridge lupaa luovansa todellisen "maailmanluokan studion".

Kampanjaa tukemalla on mahdollista hankkia itselleen muun muassa studiolla painettuja vinyylejä, masterointisessioita, oppitunteja sekä tietysti oman albumin masterointi.

Lue lisää kampanjasta sen kotisivuilla.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Jylhälle ja julmalle... David Gilmourilta uu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova