Tuorein sisältö

KISSin Paul Stanley, 'Ace ja Peter myivät oikeutensa pikkurahasta'

05.10.2015 klo 11.21 | Luettu: 1916 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Australialaisen 4KQ-radiokanavan haastattelussa KISSin Paul Stanley on puhunut mm. bändin ex-jäsenten Ace Frehleyn ja Peter Crissin oikeuksista ikonisiin KISS-hahmoihinsa. Stanleyn mukaan KISS omistaa kaikki oikeudet hahmoihin ja maskeeraukseen liittyen.

- Vuosia sitten Ace ja Peter käytännössä myivät oikeutensa, ei kovinkaan suuresta summasta, koska he eivät nähneet sen arvoa. Mielestäni imagomme ja kaikki se, mitä edustamme, on korvaamattoman arvokasta. Joten vaikka se ei merkitse muille nin paljon, minulle se on todellakin tärkeää. Nykyinen KISS-rumpali Eris Singer on ollut bändissä 26 vuotta ja kitaristi Tommy Thayer on ollut kuvioissa vuosikymmeniä joten KISS on kuin futisjoukkue tai sotajoukko - joku tulee aina kaatuneen tai poistuneen tilalle. Vuodet kuluvat mutta joukkue on ja pysyy.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Eppujen megakonserti... Päivä pilalla: Jenni... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

05.10.2015 klo 13.39

Mitähän sitten kun Paul Stanley ja Gene Simmons katoavat bändistä, onko se vielä sittenkin fanien mielestä kiss? Onhan noita bändejä joissa ei ole perustajajäseniä, mutta onnistuuko se kissin tapauksessakin.
lainaa

Kirjoita kommentti


109


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova