Tuorein sisältö

DiCapriolle lasku naapurisodasta

16.05.2007 klo 13.33 | Luettu: 1452 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tähtinäyttelijä Leonardo DiCaprio on jälleen saanut maistaa kuuluisuuden nurjaa puolta. Kateelliset naapurit ovat nostaneet vahingonkorvauskanteen näyttelijää vastaan ja vaativat 250000 dollarin korvauksia kärsimistään vahingoista.

DiCaprion Hollywood Hills -naapurit väittävät näyttelijän vuonna 2004 rakennuttaman koriskentän vahingoittaneen heidän takapihallaan olevan uima-altaan perustuksia. Ronald ja Joan Linclau ovat vakuuttuneet siitä, että rakennustyöt ulottuivat heidän tontilleen, jolloin takapihalle aiheutui vaurioita ja istutuksia jouduttiin siirtämään. Oikeuteen toimitetuista asiakirjoista ei ilmene, aiheutuiko itse uima-altaalle vahinkoa tai suoranaista vaaraa.

DiCapriota syytetään luvattomasta tunkeutumisesta ja vahinkoa aiheuttavasta maa-aineksen siirtämisestä. Naapurit myös väittävät DiCaprion olleen tietoinen aiheuttamastaan vahingosta, mutta mies ei ollut kiinnittänyt asiaan mitään huomiota.

DiCaprion edustaja toteaa väitteiden olevan täyttä roskaa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Taru Valkeapää naitt... Susanna Sievinen lii... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

16.05.2007 klo 22.32

Minä jo mietin et ompa kovaa koripalloa paukutelleet ku perustukset hajonneet. Onneksi tajusin lukia eteenpäin, muute ois voinu jäähä omat palloilut vähemmälle.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova