Tuorein sisältö

Turisas vaihtaa pirunkeuhkojen haltijaa

15.02.2008 klo 11.42 | Luettu: 2481 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turisaksen soturijoukon komentaja Warlord Nygård on ilmoittanut bändin etsivät uutta haitarin kurittajaa. Nygårdin mukaan Turisaksen soitettua Groningenissa Hollannissa 11.1, hanuristi Lisko oli kieltäytynyt lennosta bändin kanssa. Suomeen palattuaan bändin ja Liskon keskusteluyhteys rajoittui vain tekstiviestiasteelle. Turisas joutui nopeasti toteamaan Liskon olevan haluton jatkamaan bändissä.

"Tämä asettaa meidät vaikeaan tilanteeseen; esivalmistelut on tehty, (lennot, viisumit, yms.), velvollisuudet ja vastuut odottavat, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin vapauttaa lisko tehtävistään – alkaen tästä päivästä.

Onneksemme saimme järjestettyä sijaisen lyhyellä varoitusajalla; lennosta mukaamme hyppää Netta Skog, joka auttoi meitä viimeisimmällä Euroopan kiertueella loka-marraskuussa. Näillä näkymin emme vielä kiinnitä ketään pysyvälle paikalle miehistöömme".

Yksikään keikka ei ole vaarassa miehistönvaihdoksen johdosta.

Turisas soittaa Finnish Metal Expossa 15.2. Maaliskuussa alkaa Ison-Britannian ja Euroopan kierros yhdessä Northerin kanssa. Huhtikuussa on luvassa kiertue Pohjois-Amerikan puolella. Turisaksen mukana kulkevat bändit Ensiferum, Tyr ja Eluveitie.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Janet Jackson laitta... Pääministerin ex-rak... >

Keskustelut (2 viestiä)

LoneGoat

Rekisteröitynyt 07.08.2007

16.02.2008 klo 10.11

huh, luulin jo että pirunkeuhkot = laulajan jopi
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

16.02.2008 klo 17.24

Jep, samaa pelkäsin minäkin. Olisi Turisaksen kuunteleminen ollut kovin vaikeaa sen jälkeen, nyt kun se on lempibändini.

Liskon vaihdoksen vielä jotenkin ymmärtää, muistaakseni bändillä on ennenkin mennyt tiet ristiin haitaristinsa kanssa. Ja jos haitaristi on yhtä härö, mitä on saanut irti keikoilla ja videoista yms, en tätä yhtään ihmettele. :P

Noh, toivottavasti onnistaa. Kukaan tiedä miten eilinen haitarinsoitto onnistui?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova