Tuorein sisältö

Angelina Jolie halutaan herättää kuolleista

24.11.2015 klo 12.20 | Luettu: 3441 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Universal Pictures tahtoo Angelina Jolien kahteen elokuvaan: edes toiseen niistä. Toinen on ikuisuusprojekti Wanted 2, joka on jatkoa elokuvalle, jossa Jolien hahmo kuoli. Toinen on Bride of Frankenstein, jossa kuolleiden naisten kappaleista parsitaan Frankensteinin hirviölle morsian.

Sigmund Freud kiinnostuisi näistä suunnitelmista. (Mutta unohdetaan kohteliaisuussyistä se, että Jolie on ollut paljon julkisuudessa yksityiselämän kirurgian vuoksi.) Jolien uusi romanttinen draama By the Sea oli kuollut jo syntyessään. By the Sea on alan perinteitä mukaileva palvelus studiolta tähdelle. Jolie ohjasi leffan, näytteli siinä ja sai päättää markkinoinnista, eikä se ole tienannut takaisin edes puolia Jolien tavallista pienemmästä palkkiosta. Universal toivoo, että Jolie suostuu tulevaisuudessa valtavirran elokuviin.

Wanted 2 ja Bride of Frankenstein -himot mainitaan artikkelissa, jossa kyseenalaistetaan "palveluselokuvien" järkevyys. Myös Sandra Bullockin uutuus Our Brand is Crisis floppasi. Tuon elokuvan tuottanut Warner Bros. tienasi paljon Bullockin Gravitylla ja aikoo istuttaa hänet naisvarkaista kertovaan Ocean's Eleven -leffaan.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mad Max -ohjaajan Wo... 'Tommy Lee pääsi ero... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova