Tuorein sisältö

Javier Bardemista Frankenstein, muumion ja ihmissuden kaveri

12.07.2016 klo 18.38 | Luettu: 1948 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Javier Bardem aikoo näytellä Frankensteinin hirviötä klassikkohirviöiden elokuvauniversumissa. Neuvottelut ovat käynnissä. Monet lähteet mainitsevat, että hän näyttelee "Frankensteinia", mutta alkuperäinen uutisoija Variety on selventänyt Twitterissä, että hän näyttelee hirviötä, eikä Victor Frankensteinia.

Hirviö ei välttämättä saa omaa elokuvaa lähitulevaisuudessa. Aiemmin on tosin mainittu, että suunnitteilla on uusi versio elokuvasta Frankensteinin morsian (The Bride of Frankenstein). Muiden tekijöiden tuoreehkot leffat I, Frankenstein ja Victor Frankenstein ovat flopanneet komeasti kuuluisista näyttelijöistä huolimatta.

Hirviöuniversumin alku on The Mummy, joka valmistuu ensi vuonna. Sofia Boutella on muumio, Russell Crowe on tohtori Jekyll ja Tom Cruise on sankari nimeltä Tyler Colt.

Johnny Depp on näkymätön mies elokuvassa The Invisible Man. Huhun mukaan Dwayne Johnson saattaa näytellä ihmissutta elokuvassa The Wolf Man. Vuonna 2018 valmistuu nimeämätön hirviöelokuva, jossa osa näistä tyypeistä esiintyy.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: Suici... "Kylmä sota" kertoo ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova