Tuorein sisältö

Näytelty Nalle Puh on vähän niin kuin A.I. Tekoäly

24.11.2015 klo 22.30 | Luettu: 1889 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Steven Spielbergin tieteiselokuva A.I. Tekoäly mukailee satua Pinokkio. Robottipoika David kiinnostuu Pinokkio-mytologiasta etsiessään itseään Pinokkion lailla. Molemmat tahtovat olla oikeita poikia.

Oikeilla näyttelijöillä toteutettava Nalle Puh -elokuva Disneyltä puolestaan mukailee A.I. Tekoälyä. Nalle Puhin käsikirjoittaja Alex Ross Perry kertoo, että vaikka A.I. Tekoäly on musertavan masentava, Davidin ja robottinalle Teddyn suhde on niin osuva, että hän otti siitä mallia.

Perry mainitsee myös, että viimeksi kun hän kävi Disneyllä, he katsoivat elokuvaa Tapaus Henry, joka kertoo Harrison Fordin näyttelemästä miehestä, joka menettää muistinsa ja kyvyn liikkua ja puhua. Onko Risto Reippaasta tulossa Anselmi Autistinen? Perry ei kerro, eikä haastattelija kysy.

Helpommin ymmärrettäviä inspiraation lähteitä ovat Kekseliäs kettu ja Toy Story -elokuvat. Leffasta on tulossa jollain tapaa melankolinen, mutta sen on kuitenkin tarkoitus viihdyttää lapsia ja aikuisia. Tutut pehmolelueläimet käyttäytyvät tutuilla tavoilla.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Django Unchained ei ... Alexi Laihon kaverip... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


112


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova