Tuorein sisältö

Django Unchained ei ollut tarpeeksi romanttinen Will Smithille

24.11.2015 klo 19.30 | Luettu: 4197 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Will Smith on kertonut tarkemmin, miksei hän huolinut Quentin Tarantinon elokuvan Django Unchained pääroolia.

Smithin mukaan elokuvan tarina on yksinkertaisesti täydellinen: mies opettelee tappamaan pelastaakseen vaimonsa, joka on otettu orjaksi. Smith pitää ainakin ideasta. Hän ja Tarantino keskustelivat siitä tunteja. Smith tahtoi, että elokuva kertoo ensisijaisesti rakkaudesta, eikä kostosta.

Smithin mukaan emme saisi janota kostoa esimerkiksi Pariisin terrori-iskujen jälkeen, koska väkivalta luo väkivaltaa. Hän ei osannut samaistua elokuvaan, jossa väkivalta on ratkaisu. Hän tahtoi, että elokuvasta tulee "upein rakkaustarina, jonka afroamerikkalaiset ovat nähneet amerikkalaisessa elokuvassa".

Smith ei tietenkään vaatinut, että Django pussaa pahiksiakin, vaan kyse oli tarinan pohjavireestä. "Django" on monien vanhojen lännensankarien nimi. Tarantino tahtoi tehdä voimafantasiasta julman ja humoristisen version, joka rakentuu afroamerikkalaisen sankarin ja orjuusteeman ympärille.

Lähdelinkin takaa löytyy video, jossa Smith puhuu elokuvasta ja uudesta urheilijoiden vammoja käsittelevästä draamastaan Concussion. Video on katkelma Hollywood Reporterin järjestämästä keskustelusta, johon osallistui muitakin nimekkäitä näyttelijöitä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuska lisäsi meteliä... Näytelty Nalle Puh o... >

Keskustelut (2 viestiä)

Juhis

24.11.2015 klo 20.13 4 tykkää tästä

Semmoset voimafantasiat löyty sieltä.
lainaa
Sisktuusa

24.11.2015 klo 20.42 3 tykkää tästä

Onneksi ei huolinut roolia. Olisi mennyt hyvä elokuva pilalle.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova