Tuorein sisältö

Tämä tv-sarja ei sittenkään kerro Frankensteinin hirviöstä: traileri

26.11.2015 klo 20.00 | Luettu: 2601 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuleva tieteissarja Second Chance kertoo 75-vuotiaasta sheriffistä. Miehen ura tuhoutui, kun kansa sai tietää, miten korruptoitunut kelmi hän on. Kova ja kylmä mies on menettänyt kosketuksen myös lapsiinsa. Eikä tässä vielä kaikki. Hän pääsi hengestään murron yhteydessä.

Varakkaiden tiedemiesten kokeet herättävät miehen henkiin ja antavat hänelle nuoruuden ja yliluonnolliset voimat. Hänen on keksittävä, mitä hän tekee uudella elämällä.

Uusi traileri:



Jos pidit jostakin näkemästäsi, klassikkokirjallisuuteen viittaaminen taitaapi olla tarpeetonta. Sarjan nimi oli vielä äskettäin The Frankenstein Code, koska kaikki muutkin Hollywoodissa haluavat lypsää sanaa Frankenstein.

Uusin Frankenstein-elokuva Victor Frankenstein saapuu amerikkalaisiin teattereihin huomenna. Se on saanut yhtä murskaavaa palautetta kuin viime vuoden floppi I, Frankenstein.

"Kaikkien klassikkohirviöiden yhteistä universumia" suunnitteleva Universal Pictures aikoo jättää Frankensteinin hirviön oman elokuvan väliin ja tehdä heti aluksi Frankensteinin morsiamesta kertovan leffan. Ainoa ilmeinen syy päätökselle on se, että kilpailu on kovaa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ryan Gosling pyörii ... Kasarihevarin kitari... >

Keskustelut (1 viestiä)

jifdsfsdjpi

26.11.2015 klo 23.25 4 tykkää tästä

kilpailu on kovaa vaikka kukaan ei edes kerro tarinaa siitä oikeasta frankensteinista
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova