Tuorein sisältö

Dexter-miehelle Marvel-sarja Iron Fist

08.12.2015 klo 14.45 | Luettu: 2790 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Scott Buck on palkattu Netflixin neljännen Marvel-sarjan Iron Fistin vetäjäksi. Iron Fist on kamppailulajien taitaja, jolla on keskittyessään yliluonnolliset voimat. Hänen tavaramerkkinsä on energian kanavoiminen nyrkkiin, joka tällöin hohtaa.

Buck on työskennellyt mm. sarjojen Dexter, Mullan alla ja Rooma parissa. Kussakin tapauksessa hän liittyi tiimiin toisella kaudella ja oli mukana loppuun saakka. Hänet ylennettiin Dexterin vetäjäksi kaudella 6 (kausia tehtiin kaikkiaan 8).

Marvelin mukaan Buck "löi kaikki jaloiltaan" esitellessään näkemyksensä Iron Fististä. Buck itse kuvailee hahmoja mutkikkaiksi ja kiehtoviksi.

Sarja alkaa, kun Iron Fist eli Daniel Rand palaa New Yorkiin neljän vuoden tauon jälkeen käydäkseen taisteluun alamaailmaa vastaan.

Ei ole tiedossa, milloin sarja alkaa, mutta "neljän vuoden tauko" kuulostaa vahvasti siltä, että Iron Fist jätti New Yorkin The Avengersin (2012) lopputaistelun vuoksi. Myös sisarsarjat Daredevil ja Jessica Jones ovat viitanneet tuohon sattumukseen.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Roskilde julkisti mu... Amorphis lisätty Suo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova