Tuorein sisältö

Marvelin Muurahaismies häpeää nimeään: ensimmäinen traileri

07.01.2015 klo 13.46 | Luettu: 5040 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Heinäkuussa valmistuvan Marvel-elokuvan Ant-Man ensimmäinen traileri on täällä:Video on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Kutistuva supersankari on jotakin uutta Marvel-universumissa, mutta mikä muu on? Traileri tekee pilaa vähän tunnetun sarjakuvasankarin nimestä aivan kuten Guardians of the Galaxyn traileri.

Traileri on kenties suunnattu suurelle yleisölle, joka ei ole Ant-Manista kuullutkaan, eikä niinkään nörteille, jotka ovat yhä katkeria siitä, että omaperäinen ohjaaja Edgar Wright (Shaun of the Dead, Scott Pilgrim vastaan maailma) jätti projektin "liiallisen omaperäisyytensä" vuoksi.

Kymmenen vuotta suunnitteilla olleella elokuvalla epäilemättä on muutamia ässiä hihassa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Leningrad Cowboys -t... Game of Thrones -näy... >

Keskustelut (3 viestiä)

hgfaSDG

07.01.2015 klo 14.10 1 tykkää tästä

Ei helvetti muurahaismies... No sarjakuvien ystävät on ainakin seitsemännessä taivaassa.
lainaa
murkku-ukko

07.01.2015 klo 16.23 2 tykkää tästä

Epäiltiinhän puhuvaa pesukarhuakin... Marvel tuskin floppaa elokuvillansa. Menestys menestyksen perään. Mutta kaiketi tämäkin villitys lakkaa, mutta tuskin vielä useaan vuoteen.

Teaser oli kyllä ihan mielenkiintoinen. Jätkähän lentää murkulla! Toivottavasti hänen outoja kykyjään käytetään rohkeasti, sillä visuaalisesti tästä voi tulla erittäin mielenkiintoinen.
lainaa
jfdposfgpij

08.01.2015 klo 17.31

ötökkä se on siinä missä Hämiskin, vaikkakaan en tiedä mikä muurahaislaji voi oikeasti kasvaa ja pienentyä miljoonakertaisesti
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova