Tuorein sisältö

Tämä mies osti maailman arvokkaimman musiikkitallenteen

09.12.2015 klo 21.58 | Luettu: 2847 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hip hop -veteraani Wu-Tang Clanin 'Once Upon A Time in Shaolin' -albumista liikkuu maailmalla yksi ainut kopio. Luonnollisesti levy on arvokas - miljoonien arvoinen (V2.fi-uutinen).

Levy myytiin hiljattain amerikkalaisella Paddle8-huutokauppasivustolla. Harvinaisuuden ostajaa ei luonnollisesti paljastettu. Mutta, nyt se on suurella todennäköisyydellä paljastunut.

Mediatietojen mukaan kohuliikemies Martin Shkreli on ostanut kyseisen harvinaisuuden.

Shkreli aiheutti suurta kohua miehen perustaman Turing Pharmaceuticals -sijoitusrahaston ostettua mm. AIDS:n hoidossa käytetyn Daraprim-lääkkeen valmistuslisenssin. Mies meni ja nosti lääkkeen hintaa 13 dollarista pilleriltä käsittämättömään 750 dollaria pilleriltä! Shkreli väitti myöhemmin varoja menevän uusien lääkkeiden kehittelyyn - ja erään arvokkaan levyn ostoon!

Asian paljasti Bloomberg Business.

(Gigwise)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Led Zeppelin -legend... SaariHelvetti jällee... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

09.12.2015 klo 23.40

Nyt Wu-Tang Clan on saanut paskaa niskaansa tuon tapauksen tiimoilta aika runsaasti, ja päättivät antaa koko levystä saadun tuoton hyväntekeväisyyteen kuultuaan kuka levyn ostaja oli.
lainaa
esa

10.12.2015 klo 08.32 1 tykkää tästä

http://time.com/4084455/aids-drung-martin-shkreli/

Toinen yritys kauppaa tota samaa aids-lääkettä nyt 1$ hintaan ihan vittuillakseen. Tai no on kaupannut jo jonkin aikaa on tämä netti-juttu jo sen verran vanha.
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova