Tältä näyttää X-Men: Apocalypse

11.12.2015 klo 16.40 | Luettu: 2317 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

X-Men: Apocalypse esittelee evoluutioon uskovan mutantin Apocalypsen eli Tuhon, joka ei malta olla auttamatta evoluutiota. Heikoista puhdistetun maailman herruus tietenkin kelpaisi tälle ikivanhalle, lähes kuolemattomalle sedälle.

Ensimmäinen traileri on täällä. Huomionarvoista on muun muassa se, että Apocalypsen poskikoristeet näyttävät sarjakuvamaisemmilta kuin ensimmäisissä (kritisoiduissa) kuvissa.

Jennifer Lawrence ja mahdollisesti monet muut näyttelijät jättävät sarjan tämän jälkeen. Jean Grey, Kyklooppi, Enkeli, Storm ja Painajainen saavat uudet nuoret näyttelijät.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars: The Furce... Rolling Stonen vuode... >

Keskustelut (1 viestiä)

jfsdpoifjpoi

11.12.2015 klo 19.51

Mä ymmärsin Days of Future Pastista että Apocalypse oli samassa ajassa johon Jackmanin Wolverine palautui

Apocalypse on loistava päätösvihollinen sarjalle mutta olis kyllä paljon houkuttelevampi jos olisivat pitäytyneet tuossa teemassa tai edes Days of Future Pastin kaltaisessa kahden ajanjakson seuraamisessa. Wolverinen paluu muutama vuosi taaksepäin olis mahdollistanut sellaisen kunnollisen X-men leffan jossa Kyklooppi, Jean, Storm, Colossus, Iceman jne olisivat voineet olla Se X-Men tiimi. Eikä minään junnuina vaan kykyjensä huipussa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova