Tuorein sisältö

Viikingit-kanavalle ristiretkeileviä ritareita

06.01.2016 klo 23.10 | Luettu: 2812 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kanava History on tilannut ritariaiheisen sarjan Knightfall. 10 jaksosta koostuva ensimmäinen tuotantokausi alkaa vuoden loppupuolella.

Sarja kertoo mystisen mutta totuutta mukailevan tarinan Temppeliherrain ritarikunnasta (Knights Templar). Vaikutusvaltaisen järjestön eliittisoturit osallistuivat ristiretkiin ja varjelivat omia salaisuuksiaan. Sarja käsittelee muun muassa synkkiä tapahtumia, jotka erään teorian mukaan antoivat pahan maineen 13. päivälle, joka sattuu perjantaille.

Jeremy Renner on yksi tuottajista ja hänen odotetaan näyttelevän sarjassa. Kyse ei ole pääroolista, vaan tähän tietoon "vierailusta", joka saattaa saada jatkoa. (Hän siis esiintyy sivuroolissa kun ehtii.)

Historyn eli entisen The History Channelin ensimmäinen fiktiivinen sarja on Viikingit (Vikings), jonka neljäs kausi alkaa ensi kuussa. Mukana ovat Peter Franzén ja Jasper Pääkkönen.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Teksasilainen bluesv... Päivä pilalla: Mark ... >

Keskustelut (2 viestiä)

ritari

07.01.2016 klo 00.02 4 tykkää tästä

Toivottavasti sitä faktaa ei unohdeta, että ritarikunta esti myös islamistien valtaus aikeita Euroopassa, joka oli myös yksi syy ristiretkille.

Meinaan sellainen fakta voi nykyään ihan helposti unohtua...
lainaa
fdkofvkof

07.01.2016 klo 09.20 3 tykkää tästä

Joo pistetääs ritarikunta pystyyn ois meinaan vähän tarvetta. Tietää muuten että kaikesta historiallisesta rakkaudestaan huolimatta Assassin's Creed on hölynpölyä kun templareita ei näy eikä kuulu
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova