Tuorein sisältö

Marvelin uutispommi 3/3: The Falcon, The Winter Soldier, Scarlet Witch, Vision, Loki, Hawkeye

21.07.2019 klo 13.51 | Luettu: 3444 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tässä uutisessa kyse on Marvelin minisarjoista, joita esittää tuleva suoratoistopalvelu Disney+.

The Falcon and the Winter Soldier debytoi syksyllä 2020. Anthony Mackie jatkaa The Falconina (jonka Captain America on valinnut seuraajakseen) ja Sebastian Stan The Winter Soldierina. Daniel Brühl palaa paroni Zemoksi, eli Captain America: Civil Warin roistoksi, joka tällä kertaa käyttää violettia naamiotaan.


WandaVision kertoo Elizabeth Olsenin Scarlet Witchistä ja Paul Bettanyn The Visionista. Sarja on jatkoa Avengers: Endgamelle, vaikka Vision on kuollut. "Jos luulet, että logo on outo, odotapa kun näet sarjan", sanoo Marvel-pomo Kevin Feige. Olsen lupaa, että opimme viimein tuntemaan Scarlet Witchin, joka on jäänyt elokuvissa sivuhahmoksi.

WandaVisionissa esiintyy hahmo Monica Rambeau, joka oli pikkutyttö valitessaan Captain Marvelin asuun värit ja josta on tuleva supersankari (jonka nimi vaihtelee). Tällä kertaa Monicaa näyttelee Teyonah Parris (Mad Men). Ensi-ilta on keväällä 2021. Sarja kytkeytyy suoraan elokuvaan Doctor Strange and the Multiverse of Madness, jossa Scarlet Witch esiintyy.


Myös Loki-sarja valmistuu keväällä 2021. Tom Hiddleston jatkaa roolissa. Kuten moni arvasi, sarja kertoo vaihtoehtoisesta Lokista, joka karkasi Avengers: Endgamen aikamatkatemppuilun aikana. Hulk on nöyryyttänyt tätä Lokia, mutta myöhempi hahmonkehitys on kumottu.


Kesällä 2021 alkaa animaatiosarja What If?, joka tutkii, miten olisi käynyt, jos elokuvien tapahtumat olisivat kulkeneet toisin. Lukuisat ääninäyttelijät ovat tuttuja elokuvista: myös sivuroolien näyttelijät kuten Michael B. Jordan (Black Panther) ja Stanley Tucci (Captain America: The First Avenger) palaavat.


Hawkeye-sarja valmistuu syksyllä 2021. Jeremy Renner jatkaa nimiroolissa ja kouluttaa "naisten Hawkeyen", jonka näyttelijää ei ole julkistettu.


1. uutinen käsittelee Black Widow'n, Eternalsien ja Shang-Chin elokuvia ja 2. uutinen Doctor Strangen, Thorin ja Bladen elokuvia.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vastarinta on turhaa... Kesäsunnuntain kunni... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova