Tuorein sisältö

Adam Sandlerin Netflix-länkkäri Ridiculous 6 on menestystarina

07.01.2016 klo 18.30 | Luettu: 8263 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

V2.fi on esittänyt ennenkin tämän kysymyksen. Jos 40 miljoonaa dollaria maksanut länkkärikomedia Miljoona tapaa kuolla lännessä oli taloudellinen pettymys, miten kannattavaa on käyttää 60 miljoonaa dollaria länkkärikomediaan The Ridiculous 6 ja julkaista se saman tien Netflixissä?

Kysymykseen ei ole tarjolla suoraa vastausta, mutta Netflix on hyvällä tuulella. The Ridiculous 6 on kerännyt enemmän katsojia ensimmäisen 30 päivän aikana kuin mikään muu palveluun putkahtanut elokuva samassa ajassa. The Ridiculous 6 nousi katsotuimmaksi elokuvaksi kaikilla markkinoilla ja on yhä ykkönen monissa maissa.

The Ridiculous 6 on haukuttu lyttyyn: Rotten Tomatoes -luku on 0% ja IMDb-numero on 5.0 / 10.0. V2.fi:n arvostelu löytyy täältä.

Seuraava Netflix-elokuva on Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny ja monia muita on tulossa.

Lähde: The Verge

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daredevilin paluulle... Emma Stone silmäilee... >

Keskustelut (3 viestiä)

Pate

07.01.2016 klo 19.06

"V2.fi on esittänyt ennenkin tämän kysymyksen. Jos 40 miljoonaa dollaria maksanut länkkärikomedia Miljoona tapaa kuolla lännessä oli taloudellinen pettymys, miten kannattavaa on käyttää 60 miljoonaa dollaria länkkärikomediaan The Ridiculous 6 ja julkaista se saman tien Netflixissä?

Kysymykseen ei ole tarjolla suoraa vastausta"

Tähän on tarjolla täysin suora vastaus. Ensinnäkin kaikki länkkärit eivät ole samanlaisia, eikä niiden siten voi ajatella tuottavan samalla tavalla. Toisekseen Adam Sandler on hyvin suosittu, joten panostus on ymmärrettävä. Sandler on itse todennut, ettei hän välttämättä ole vetovoimainen erityisesti juuri valkokangasmagneettina, mutta fakta on että häntä katsotaan paljon ja uskollisesti myös muiden medioiden kautta. Jotta maksava asiakas voisi nähdä Sandlerin leffan, on hänen katsottava se Netflixistä = tilaaja Netflixille = tuottoa Netflixille = kattaa elokuvan tuotantokustannukset.
lainaa
Kuruwin

Rekisteröitynyt 24.05.2014

07.01.2016 klo 20.14 4 tykkää tästä

Adam Sandler fanit ovat samaa luokkaa Sonic fanien kanssa tosin Sonic fanit saavat edes välillä jotain hyvää toisin kuin Sandler fanit.
lainaa
dsjfpofsdjpo

07.01.2016 klo 21.37

On se kun toiset viitsivät käyttää rahaa voidakseen aina vaan nauraa Sandlerin huonoudelle

Salkkarit on campia mutta ainakaan siitä ei tarvitse mitään maksaa eikä sitä tarvitse katsoa joka päivä. Ei toisaalta tarvi Sandleriakaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova