Tuorein sisältö

Emma Stone silmäilee Cruella de Vilin roolia

07.01.2016 klo 19.30 | Luettu: 1566 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Emma Stone neuvottelee Disneyn kanssa Cruella de Vilin roolista. Cruella de Vil on tarinasta 101 dalmatialaista tuttu itsekeskeinen eukko, joka on valmis lahtaamaan liki sata koiranpentua vaatekappaleen vuoksi.

Seuraava elokuva kertoo Cruellan nuoruudesta. Ottaen huomioon, että neiti "Julma Paholainen" on päähenkilö, elokuva todennäköisesti väittää, että hän on väärinymmärretty. Vuoden 2014 Disney-elokuva Maleficent - Pahatar väitti naama pokerilla, että tässäpä on viaton kiltti keijukainen, jonka nimi on sattumalta Pahatar (alkuperäinen nimi Maleficent tarkoittaa "pahansuopaa").

Disneyn piirretty 101 dalmatialaista valmistui vuonna 1961 ja näytelty versio vuonna 1996. Glenn Close näytteli Cruellaa 90-luvun versiossa ja sen jatko-osassa. Cruella esiintyy myös Disneyn tuoreessa tv-elokuvassa Descendants monien muiden satuhahmojen ohella.

Seuraavalla elokuvalla ei ole vielä ohjaajaa, mutta kuvausten on määrä alkaa jo tänä vuonna.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Adam Sandlerin Netfl... Guillermo del Toro a... >

Keskustelut (1 viestiä)

fdshiosdfiho

07.01.2016 klo 23.30 3 tykkää tästä

Nykyaikaa kun paha ei voi olla paha vain koska se nyt on vaan paha. Ei ainakaan kun kyse on naisesta

Tästähän saisi silti vaikka koko kierroksen. Miksi Decepticonit ovat "pahoja", miksi Jokeri on "paha", miksi Sithit ovat "pahoja", miksi agentti Smith on "paha"....Silppuri, Rakettiryhmä, Rita, Scar, Jafar, Frollo, Hades, Dr No, Jason, Freddy... Voidaan unohtaa rebootit. Terminaattorienkin näkökulmasta voitais tehdä leffa. Tietokoneet nyyhkyttää kun pahat ihmiset kaatavat niiden päälle kokista ja yrittävät viruksella tuhota koko tietoverkon, mitä muuta siinä voi tehdä kuin ottaa laserrynkyt ja lähteä tuhoamaan ihmiskunnan

Kirjoita kommentti

23033

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova