Tuorein sisältö

John C. Reilly on paksukainen - ja Steve Coogan ohukainen

18.01.2016 klo 20.00 | Luettu: 3035 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Steve Coogan ja John C. Reilly näyttelevät Ohukaista ja Paksukaista, eli Stan Laurelia ja Oliver Hardya elokuvassa Stan & Ollie.

Ohukainen & Paksukainen on yksi elokuvahistorian rakastetuimmista parivaljakoista. Laurel ja Hardy urakoivat koomikoina jo ennen liittoutumistaan, minkä jälkeen he tekivät yhdessä kymmeniä lyhyitä ja pitkiä elokuvia. Laurel ei näytellyt elokuvissa enää Hardyn kuoleman jälkeen.

Stan & Ollie sijoittuu 50-luvulle, jolloin herrojen ura alkoi olla loppusuoralla ja molemmat kärsivät jo terveysongelmista. Suosio vaikutti olevan vähenemään päin Iso-Britannian teatterikiertueella, mutta kiertueesta tulikin suuri menestys ja se sai jatkoa seuraavana vuonna. Herrat onnistuivat aina naurattamaan toisiaan, ja yhteispelinsä kautta he löysivät uuden yhteyden yleisöönsä.

Jon S. Baird (Filth, Cass huligaani) ohjaa elokuvan, jonka tuotanto alkaa tänä vuonna.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tina Fey ja Ronda Ro... Eaglesin perustajajä... >

Keskustelut (1 viestiä)

sdjipvjpvf

18.01.2016 klo 22.11

No huhhhuh luulin jo että alkavat näitäkin reboottaamaan ja meinasi pää räjähtää että kohta tekevät varmaan Elviksenkin leffoista uusioversiot jonkun Chris Prattin tähdittäminä.

Tuollaiselle Jobs-tyyppiselle puolidokumentille voi sen sijaan olla tilaustakin koska alkuperäiset mestarit eivät sellaista koskaan voineet tehdä
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova