Tuorein sisältö

Eaglesin perustajajäsen Glenn Frey on kuollut

19.01.2016 klo 03.00 | Luettu: 2922 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Glenn Frey esiintymässä Eaglesin kanssa vuonna 2008. Kuva: Steve Alexander
Rock-yhtye Eaglesin perustaja ja laulaja Glenn Frey on kuollut eilen maanantaina 67-vuotiaana New Yorkissa. Asiasta kerrottiin yhtyeen kotisivuilla. Sivujen mukaan Freyn kuolema johtui nivelreumasta, suolitulehduksesta ja keuhkokuumeesta aiheutuneista komplikaatioista.

"Hän oli minulle kuin veli; olimme perhettä, ja kuten monessa perheessä, myös meillä oli vaikeita hetkiä", yhtyeen toinen perustajajäsen Don Henley kertoi Reutersille antamassaan haastattelussa. "Silti 45 vuotta sitten luomamme side ei koskaan katkennut, ei edes niiden 14 vuoden aikana, kun Eagles oli hajonnut."

"En ole varma, uskonko kohtaloon, mutta tiedän, että kun tiemme kohtasivat Glenn Lewis Freyn kanssa vuonna 1970, elämäni muuttui lopullisesti, ja se lopulta vaikutti miljoonien ihmisten elämään ympäri maapallon"
, Henley kertoo.

Kaikkien aikojen menestyneimpiin rock-yhtyeisiin kuuluva Eagles muistetaan muun muassa kappaleista Hotel California, Take It Easy, Desperado ja Linnunradan käsikirja liftareille -tunnuskappaleesta Journey of the Sorcerer. Yhtyeen kokoelma-albumi Their Greatest Hits 1971–1975 on yksi kaikkien aikojen myydyimpiä albumeja.

Yhtyeestä tuli Rock and Roll Hall of Famen jäsen vuonna 1998.

Alla livetaltiointi Glenn Freyn laulamasta yhtyeen hitistä Take It Easy:



V2.fi | Erkki Mervaala
< John C. Reilly on pa... Voice Of Finland -su... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

19.01.2016 klo 06.12 1 tykkää tästä

Eiköhän siinä ollut Eaglesin loppu. Onneksi Don ja Joe ovat vielä jokseenkin aktiivisia soolourillaan, Henleyltä ainakin tuli juuri uusi levy. Timothy ja toinen Don onkin vielä jäänyt soololevyineen kuuntelematta.
lainaa
jipffjpifvfji

19.01.2016 klo 13.24

Eagles elää ikuisesti ihan kuin Motör, David yms. Meillä mitättömillä surkimuksilla on loppu. Tai no ehkä nykymaailmassa kaikki elää ikuisesti Googlessa
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova