Tuorein sisältö

David Bowie listakärjessä yli 20 maassa

21.01.2016 klo 10.34 | Luettu: 2449 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

David Bowien viimeinen albumi Blackstar on noussut listaykköseksi yli 20 maassa.

Listakärkeen albumi nousi mm. USA:ssa, Englannissa, Kanadassa, Australiassa, Uusi-Seelannissa, Ranskassa, Italiassa, Japanissa, Irlannissa, Kreikassa, Hollannissa, Belgiassa, Puolassa, Espanjassa sekä kaikissa Pohjoismaissa.

USA:ssa Bowie sai uransa ensimmäisen listaykkösen, edellinen The Next Day sijoittui Billboardin listakakkoseksi. Suomessa Blackastar nousi listaykköseksi ja oli toinen perättäinen listaykkönen Bowielle.

10.1. kuolleen Bowien muistoa on kunnioitettu ympäri maailmaa lukuisilla muistotilaisuuksilla, lehtien kansikuvilla, paraateilla ja kunnianosoituksilla. Eilen New Yorkin pormestari julisti 20. tammikuuta olevan David Bowie –päivä ja julistus luettiin New Yorkin teatterissa Bowien tuottaman Lazarus –näytelmän lopuksi.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kotimainen roots-mus... Espoon KLR Special 2... >

Keskustelut (2 viestiä)

fsdjpidfsapji

21.01.2016 klo 22.04

Meneekö vähän yli? David Bowie -päivä?

Missä on Lemmy Kilmister -päivä? Glenn Frey -päivä? David on ehkä astetta suurempi taitelija mutta silti meneekö vähän yli? Tosin onhan Jenkeissä jo Martin Lutherin, Elviksen sun muiden päivät joista osa näkyy ja osa ei
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

22.01.2016 klo 06.04

Mielummin pitäisin David Bowie -päivää kuin jotain keksittyyn hahmoon liittyvää uskonnollista päivää. Uskispäivissä on vain se hyvä puoli että ne tuppaavat olemaan vapaita, David Bowie -päivästä tuskin tulisi vapaapäivää.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova