Tuorein sisältö

Onko Cate Blanchett neiti Kuolema, jota Thanos vikittelee?

22.01.2016 klo 17.05 | Luettu: 4624 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Cate Blanchett saattaa näytellä roistoa elokuvassa Thor: Ragnarok. Neuvotteluista on kuullut muun muassa Hulkia näyttelevä Mark Ruffalo, joka on kertonut anelleensa Blanchettilta, että hän roolin hyväksyy.

Useiden lähteiden mukaan roisto on Hela, joka hallitsee kolkkoja valtakuntia Niflheim ja Hel. Hel on kuolleiden valtakunta, ja Hela itse hallitsee kuolleiden sieluja.

Marvelin sarjakuvissa Hela ja Kuolema ovat eri hahmoja. Hela on perinteisempi roisto ja Kuolema on abstrakti jumalolento. Superroisto Thanos on sarjakuvissa yrittänyt vikitellä Kuolemaa, mihin elokuvan The Avengers lopputekstikohtaus viittaa ("to challenge them is to court death").

Suosittu teoria on tämä: elokuvauniversumissa Hela on se Kuolema, jota miellyttääkseen Thanos riehuu kaksiosaisessa elokuvassa Avengers: Infinity War.

Thor: Ragnarok valmistuu marraskuussa 2017 ja Avengers: Infinity War - Part I puoli vuotta myöhemmin.Lähde: Geek.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Deadpool on katkera ... Nyt on raskasta, tar... >

Keskustelut (2 viestiä)

neekeri

22.01.2016 klo 17.37

No miksei se niinkin kävisi, mutta Thanos rakastaa kuolemaa. Sattui vain olemaan naisen muodossa, koska pimpattu hanska ja Thanoksen toiveista esiin manattu hahmo kuolemasta.

Eli Hela olisi kyllä aika meh veto elokuvauniversumilta, koska Thanoksen hulluus kuvastuu erinomaisesti, kun hän rakastaa kuolemaa, eikä jotain hempsukkaa.

Toivon vain, että Thanos ottaa yhteen jumalien kanssa näissä kahdessa elokuvassa... Ja laittaisi puolet universumista paskaksi... Toivon, mutta taidan petty oikein pahasti...
lainaa
jopsfjpisfd

22.01.2016 klo 17.59 2 tykkää tästä

Komiasti Thanos on tähän mennessä istunut penkillä. Ei ole mitään kovin uhmaavaa vaikutelmaa antanut vaan lähinnä isokokoisempi tietokoneella tehty Loki
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova