Tuorein sisältö

Marvel on palkannut "Karkulaiset" - 9 vuotta siinä kesti

03.02.2017 klo 14.22 | Luettu: 1886 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Runaways-sarjakuviin perustuva leffa olisi saattanut olla yksi Marvelin elokuvauniversumin peruskivistä, mutta vuosien jossittelun jälkeen se peruttiin. Tv-sarjaversio on tulossa jokseenkin varmasti, sillä pääosanesittäjät on palkattu. Sarja debytoi Hulu-palvelussa.

Runaways kertoo kuudesta teinistä, jotka hädin tuskin sietävät toisiaan, mutta päättävät kohdata yhdessä yhteisen vihollisen: heidän vanhempansa. Isit ja äitit ovat superkonnia.

Rhenzy Feliz (Teen Wolf) näyttelee Alexia, joka on nörtti ja ylpeä siitä. Lyrica Okano (The Affair) näyttelee Nicoa, joka on fiksu gootti ja teiniangstin ruumiillistuma. Virginia Gardner (Goat) näyttelee Karolinaa, joka on vanhempiensa pillin mukaan aiemmin tanssinut hienohelma.

Ariela Barer (New Girl) näyttelee Gertiä, joka on lilatukkainen ja silmälasipäinen kapinallinen. Gregg Sulkin (Faking It) näyttelee Chasea, jota pidetään hölmönä nättinä poikana, vaikka hänellä on piileviä teknisiä taitoja. Allegra Acosta (Just Add Magic) näyttelee Mollya, joka on ryhmän pirteä ja viaton kuopus.

Sarjakuvissa Alex on mafiapomojen poika, Nico velhojen tytär, Karolina avaruusolento, Gert aikamatkustajien tytär, Chase hullujen tieteilijöiden poika ja Molly X-Men-tyyppinen mutantti. Alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluu myös dinosaurus.

Lähde: Marvel

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: Melis... Turussa nautitaan mu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova