Tuorein sisältö

Viides tuleva Robin Hood on sci-fiä

01.02.2016 klo 18.40 | Luettu: 1852 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viides Robin Hood -elokuva on julkistettu? Itseasiassa elokuvia oli suunnitteilla viisi koko ajan. Synkkään tulevaisuuteen sijoittuva Robin Hood -filmi julkistettiin jo vuonna 2009. Nyt projekti etenee.

Työnimi on Robin Hood 2058. Leffa kertoo tulevaisuuden Lontoosta ja omille teilleen lähteneestä MI5-agentista, joka aikoo korjata vääryydet. Sci-fimausteista huolimatta tarina on uskollinen alkuperäisille legendoille.

Elokuvan takana on tuotantoyhtiö Hollywood Gang, jonka töitä ovat mm. 300-elokuvat ja Immortals. Sarjakuvien, romaanien ja näytelmien parissa aiemmin puurtanut Tony Lee kirjoittaa seuraavan version käsikirjoituksesta.

Sony, Warner, Disney ja Lionsgate suunnittelevat omia Robin Hood -elokuviaan. Ne kaikki sijoittuvat menneisyyteen. Ne kaikki aloittavat elokuvasarjan tai elokuvauniversumin (jos kaikki studiopomot saavat toiveen lampun hengeltä).

Samaan aikaan tuotantoyhtiö FremantleMedia suunnittelee jotakin aivan muuta: Robin Hoodista kertova Outlaw Chronicles on tv-sarja.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kives- ja rintasyöpä... Walesilainen rokkari... >

Keskustelut (1 viestiä)

jidfsfsdpij

01.02.2016 klo 22.18 2 tykkää tästä

Robin Hoodiin riittää että varastaa rikkailta ja antaa köyhille samoin kuin Holmesiin riittää että ratkoo rikoksia ja vetää mömmöjä?

Eiks vois keksiä ihan uutta nimeä

Kirjoita kommentti

37376

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova