Tuorein sisältö

Viides tuleva Robin Hood on sci-fiä

01.02.2016 klo 18.40 | Luettu: 3195 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viides Robin Hood -elokuva on julkistettu? Itseasiassa elokuvia oli suunnitteilla viisi koko ajan. Synkkään tulevaisuuteen sijoittuva Robin Hood -filmi julkistettiin jo vuonna 2009. Nyt projekti etenee.

Työnimi on Robin Hood 2058. Leffa kertoo tulevaisuuden Lontoosta ja omille teilleen lähteneestä MI5-agentista, joka aikoo korjata vääryydet. Sci-fimausteista huolimatta tarina on uskollinen alkuperäisille legendoille.

Elokuvan takana on tuotantoyhtiö Hollywood Gang, jonka töitä ovat mm. 300-elokuvat ja Immortals. Sarjakuvien, romaanien ja näytelmien parissa aiemmin puurtanut Tony Lee kirjoittaa seuraavan version käsikirjoituksesta.

Sony, Warner, Disney ja Lionsgate suunnittelevat omia Robin Hood -elokuviaan. Ne kaikki sijoittuvat menneisyyteen. Ne kaikki aloittavat elokuvasarjan tai elokuvauniversumin (jos kaikki studiopomot saavat toiveen lampun hengeltä).

Samaan aikaan tuotantoyhtiö FremantleMedia suunnittelee jotakin aivan muuta: Robin Hoodista kertova Outlaw Chronicles on tv-sarja.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kives- ja rintasyöpä... Walesilainen rokkari... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

jidfsfsdpij

01.02.2016 klo 22.18 2 tykkää tästä

Robin Hoodiin riittää että varastaa rikkailta ja antaa köyhille samoin kuin Holmesiin riittää että ratkoo rikoksia ja vetää mömmöjä?

Eiks vois keksiä ihan uutta nimeä
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova