Tuorein sisältö

Foto: ensivilkaisu siihen, mihin Batman v Superman johtaa

23.02.2016 klo 18.01 | Luettu: 3251 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Batman v Superman: Dawn of Justice on saanut vaihtelevaa palautetta mainoskampanjan aikana, mutta se olisi yllätys, jos Batmanin ja Teräsmiehen ensimmäinen yhteinen elokuva tekisi tappiota.

Hahmot seikkailevat yhdessä myös ensi vuonna elokuvassa Justice League Part One, jonka kuvaukset alkavat kaksi viikkoa Batman v Supermanin Yhdysvaltain ensi-illan jälkeen. Elokuvan Justice League Mortal tuotanto pysäytettiin myöhäisessä vaiheessa vuonna 2009, mutta tällä kertaa kurssin vaihtaminen on melkeinpä mahdotonta. Elokuvan Wonder Woman kuvaukset ovat jo käynnissä, vaikka Batman v Supermanissa debytoivan Wonder Womanin suosio on mysteeri.

Ohjaaja Zack Snyder ja Vesimiehen näyttelijä Jason Momoa poseeraavat kuvassa, joka tarjoaa vilkaisun esituotantoon. Ezra Millerin näyttelemän Salaman puku on kuvasta päätellen uskollinen DC:n sarjakuville, ja innokkaimmat fanit tihrustavat esiin muutakin tulkinnanvaraista tietoa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Alien värväsi T... Järjetön Jysäri iske... >

Keskustelut (1 viestiä)

jdsfpfsdjpoi

23.02.2016 klo 18.27

Tempauksien avulla saadaan kyllä joku John Scott tähdistöpeliin ja pakolaisille vaatteita mutta onnistuisko "Älä katso Batman v Supermania"? Ihmiset säästäisivät siinä vielä rahaakin

Onko tuo Salaman uskollisuus muka joku yllätys? Kaikki muu on ollut hyvin sarjismaista paitsi jostain syystä Lexistä on tehty 120 senttinen 30 kiloinen pitkätukkahippi. Vetää varmaan jotain superseerumia jossain vaiheessa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova