Tuorein sisältö

Nyt se tapahtuu: Justice Leaguen himoittu Snyder Cut on tulossa

20.05.2020 klo 23.00 | Luettu: 1802 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Zack Snyder jätti Justice League -elokuvan yksityiselämän tragedian vuoksi. Elokuvaan tehtiin massiivisia muutoksia: Snyder olisi mahdollisesti joutunut tekemään osan muutoksista itsekin, mutta alkuperäistä visiota muokattiin merkittävästi.

Justice League floppasi. Eritoten Snyderin fanit jäivät nälkäisiksi, joten laaja rintama on vaatinut ohjaajan versiota. Viimeisen vuoden aikana myös näyttelijät ja varsinkin Snyder itse ovat ruokkineet liekkiä.

Olisi täten jopa erikoista, jos mitään ei tapahtuisi. Tapahtuma tulee tässä: Justice Leaguen niin sanottu Snyder Cut -versio julkaistaan HBO Max -palvelussa ensi vuonna.

HBO Max on HBO:n tarjontaa laajentava suoratoistopalvelu, joka aloittaa Yhdysvalloissa ensi viikolla. Kansainvälisten brändien kuten HBO Nordicin nimi ei välttämättä muutu.

"Snyder Cut" on saavuttanut myyttisen aseman, joten sen mainostaminen menee helposti liioitteluksi. Sanaillaan, että jos fanien toiveet toteutuvat, elokuva on reilusti pidempi ja synkempi ja siinä nähdään teatteriversiosta leikattuja hahmoja.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Apple omi Tom Hanksi... Ruotsalainen versio ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova