Tuorein sisältö

Osta vakuutus Vanessa Hudgensilta, jos pelkäät Batmania ja Teräsmiestä

23.02.2016 klo 19.33 | Luettu: 2153 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vanessa Hudgens on kiinnitetty komediasarjan Powerless pääosaan. Hänen hahmonsa Emily Locke työskentelee vakuutusyhtiössä, jolla menee huonosti, sillä firma ei ole sopeutunut maailmaan, joka on täynnä DC:n sarjakuvista tuttuja supersankareita ja -konnia.

Sarja tutkii, minkälaista on normaalin ihmisen elämä puolijumalien varjossa. Emily pitää työstään, koska hän saa auttaa ihmisiä, mutta maailma on muuttumassa yhä epävakaammaksi.

Damage Control on suunnitteilla oleva samantapainen komediasarja. Se kertoo firmasta, joka korjaa jäljet, kun Marvelin sankarit ja konnat pistävät paikat remonttiin.

Ei ole selvää, sijoittuuko Powerless samaan universumiin yhdenkään DC-sarjan kuten Arrow'n tai Gothamin kanssa. Damage Control sen sijaan sijoittuu samaan jatkumoon kuin Marvelin muutkin omat elokuvat ja tv-sarjat.

Hudgensin merkittäviä töitä ovat mm. High School Musical -trilogia, musikaalin Grease kiitelty suora lähetys, kulttileffa Spring Breakers ja (jos olet 3D:n päälle ymmärtävä pervo) Matka 2: Salainen saari.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tikkurila Festivaali... Ryan Reynolds suojel... >

Keskustelut (2 viestiä)

dcipjsdihc

23.02.2016 klo 20.26 3 tykkää tästä

*Marvelilla panostetaan yhtenäisyyteen, DC:llä ei - Check
*Taas yksi supersankarisarja sarja jossa superhahmot loistavat poissaolollaan - Check
lainaa
dcipjsdihc

23.02.2016 klo 20.26 2 tykkää tästä

*Olen homo kusipää - Check
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova