Tuorein sisältö

Ryan Reynolds suojelee vihaamaansa palkkamurhaajaa Samuel L. Jacksonia

23.02.2016 klo 20.45 | Luettu: 2530 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuva-ala tulee seuraamaan mielenkiinnolla toimintajännärin Hitman's Bodyguard matkaa, sillä se on Ryan Reynoldsin ensimmäinen projekti Deadpoolin jälkeen. Deadpool on tienannut vajaassa kahdessa viikossa lähes puoli miljardia dollaria, eli melkeinpä kaksi kertaa enemmän (!) kuin Reynoldsin flopit Green Lantern ja R.I.P.D. tienasivat yhteensä (!!) kaiken kaikkiaan (!!!).

Hitman's Bodyguardissa Reynolds näyttelee kokenutta henkivartijaa, joka on ajautunut törmäyskurssille Samuel L. Jacksonin näyttelemän palkkamurhaajan kanssa. Palkkamurhaaja on valmis palaamaan sivistyneen yhteiskunnan puolelle, mutta asiaan liittyy mutkia. Henkivartijan on kuljetettava entinen vihollisensa hengissä läpi Itä-Euroopan. Gary Oldmanin näyttelemä diktaattori lähettää heidän peräänsä kaikki löytämänsä konnat.

Salma Hayek ja Elodie Yung ovat tuoreimpia lisäyksiä. Yung on toistaiseksi tuntematon kyky, mutta hän näyttelee Elektraa Daredevilin toisella tuotantokaudella ja lehmäjumalatar Hathoria elokuvassa Gods of Egypt.

Kick-Ass 2 -ohjaaja Jeff Wadlow aloittaa kuvaukset huhtikuun alussa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Osta vakuutus Vaness... Mitä ihmettä tällä v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova