Tuorein sisältö

Kommenttia Deep Purplen Rock And Roll Hall Of Fame -kiistasta, 'lapsellista'

26.02.2016 klo 11.06 | Luettu: 3255 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entinen Rainbow ja Deep Purple -vokalisti Joe Lynn Turner on Rock Overdosen haastattelussa kommentoinut Deep Purplen Rock And Roll Hall Of Fame -gaalassa esiintyvän kokoonpanon ympärillä kytevää nokittelua.

Entinen Purple-kitaristi Ritchie Blackmore on esittänyt halunsa nousta Deep Purplen kanssa lavalle. Ian Gillan on taas todennut että tapahtumassa soittaa vain Purplen nykyinen kokoonpano. Piste.

-Ritchie ei saa tulla koko tilaisuuteen koska silloin Gillan ei tule, eikä koko Purple. Mielestäni koko porukka käyttäytyy lapsellisesti. Se on häpeä ja melkoinen sotku. Tyypit eivät vain osaa aikuistua, olla ystäviä keskenään. Tuollainen sirkus aivan tyhjästä.

-Minusta kyseessä on Rock And Roll Hall Of Shame. Hollywood-hömppää. Hollywoodin luoma tapahtuma jolla ei ole paljoakaan tekemistä rockin kanssa. Se on julkkistilaisuus. Alkujaan se oli aidompi...organisaatio mutta nykyään nykyään homma on yhtä sirkusta.

(Gillan on kylläkin todennut ettei hänellä ole ongelmaa Blackmoren paikkallaolosta mutta lavalle (soittamaan) miehellä ei ole asiaa).

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tuottaja puhuu Minec... Game of Thrones -naa... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ismo

26.02.2016 klo 11.37 1 tykkää tästä

Korjataanpa tämä uutinen
In fact, we would love to perform with Ritchie, David, Glen et al on Smoke on the Water in the encore jam.
Ian Gillan 2016
http://www.gillan.com/friends59.html
lainaa
Jore

26.02.2016 klo 11.58

Tämä uutinenhan on siis on aivan päin persettä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova