Tuorein sisältö

Game of Thrones -naama on Netflixin ja Marvelin Iron Fist

26.02.2016 klo 13.00 | Luettu: 2595 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvelin ja Netflixin yhteistyö etenee alkuperäisen suunnitelman mukaan. Daredevil ja Jessica Jones ovat palvelussa, Luke Cagen sarjaa kuvataan ja Iron Fistin sarja on esituotannossa. Neljä sankaria kohtaavat myöhemmin sarjassa The Defenders.

Finn Jones näyttelee Iron Fistiä eli Daniel Randia. Sarjakuvissa Daniel matkustaa mystiseen kaupunkiin nuorena poikana ja päätyy sen johtajan adoptoimaksi. Hänestä tulee kamppailulajien mestari, joka osaa kanavoida yliluonnollista energiaa nyrkkiinsä. Aikuisena Daniel palaa kotikaupunkiinsa New Yorkiin ja ryhtyy supersankariksi.

Jones näyttelee Game of Thronesissa Loras Tyrelliä, eli rusk-... taitavaa ritaria, joka tuoreimmalla kaudella ajautui vaikeuksiin seksuaalisten taipumustensa ja uskonnollisten hihhulien vuoksi.

Iron Fist -sarjan vetäjäksi on värvätty Scott Buck, joka on työskennellyt mm. sarjojen Dexter ja Rooma parissa.

Iron Fist on valkoinen sekä sarjakuvissa että sarjassa. Se on herättänyt keskustelua, pitäisikö tv-sarjan antaa tilaisuus aasialaiselle näyttelijälle, mutta myös osa aasianamerikkalaisista on huomauttanut, ettei nyrkkipotkuroolin antaminen aasialaiselle varsinaisesti ole edistystä.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kommenttia Deep Purp... Poika isänsä bändin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova