Tuorein sisältö

Lapsilta kielletyn Batman-animaation Jokeriksi palaa Mark Hamill

15.03.2016 klo 14.00 | Luettu: 2548 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun animaatioelokuva Batman: The Killing Joke julkistettiin, ääninäyttelijöistä ei ollut puhetta. Nyt on vahvistettu, että Mark Hamill palaa Jokeriksi ja Kevin Conroy Batmaniksi. Pojat aloittivat 90-luvun sarjassa Batman: The Animated Series ja he ovat äänessä mm. suosituissa Batman: Arkham -peleissä.

Hamill on harkinnut lopettamista, mutta toisaalta hän on todennut usein, että The Killing Joke eli Tappava pila kiehtoo häntä. Tappava pila on kuuluisin Jokerista kertova sarjakuvatarina. Jokeri rääkkää Batgirliä ja hänen isäänsä komisario Gordonia yrittäessään todistaa, että yksi huono päivä voi tehdä kenestä tahansa hullun.

Tara Strong palaa Batgirliksi ja Ray Wise on ensi kertaa komisario Gordon. Strong aloitti Batgirlinä animaatiosarjassa The New Batman Adventures.

Studio on tiettävästi antanut tekijöille luvan tähdätä ikärajaan R (K16-K18). Myös elokuvan Batman v Superman: Dawn of Justice ohjaajan versio tavoittelee samaa ikärajaa, joten kotisohvilla seurataan jatkossa aiempaa synkempää yön ritaria; teattereihin Tappava pila tuskin päätyy.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsalainen suurfes... Tim Burton kertoo X-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova