Tuorein sisältö

Pappa-Luke Skywalker Millennium Falconissa: uusi The Last Jedi -video

02.11.2017 klo 13.10 | Luettu: 3001 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi lyhyt Star Wars: The Last Jedi -traileri alkaa nostalgisena, mutta sisältää modernia toimintaa ja edellisen trailerin lupauksen: tämä elokuva ei välttämättä ole vanhan toistoa. Ohjaaja ja kirjoittaja Rian Johnson on ottanut riskejä juorujen mukaan ja Mark Hamillin toistuvista puheista päätellen.

Hamill ei pitänyt siitä, että hänet nähtiin vain pikaisesti edellisessä osassa, ja hän on hämmästellyt sitä, mikä Lukesta on tullut, mutta hän on painottanut näiden tunteiden olevan osa näyttelijän prosessia. Hän ei edes tiennyt, haluaako hän palata rooliin, mutta hän ei tahtonut olla ainoa iso nimi, joka ei niin tee. Kun hän sai kiinni Johnsonin visiosta, hän piti sitä jännittävänä.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen raskain juhan... Päivän pila: Pennywi... >

Keskustelut (1 viestiä)

vwborvww

02.11.2017 klo 16.58 3 tykkää tästä

Nyt täytyy vaan toivoa ja toivoa että Luke on se päähenkilö. Jos saisivat vielä ainakin Oscar-ehdokkuuden arvoisen suorituksen irti. Luke on kaikkien 50-luvun jälkeen syntyneiden supersankarihahmo jota ei ole vielä missään mediassa vedetty täysin riman alle (toki jotkut fanficit). Markilla mahdollisuus tehdä aika historiaan jäävä hahmo
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova