Tuorein sisältö

Huhu: Adele tekee uuden kappaleen ja poistuu taas julkisuudesta

27.03.2016 klo 12.54 | Luettu: 3696 kertaa | Teksti: Toimitus

Kuva: Bang Showbiz

The Sun -lehden lähteet kertovat, että vastikään kolmen vuoden tauolta palannut Adele aikoo pitää jälleen pidemmän tauon esiintymisestä, kunhan hän saa nykyisen kiertueensa suoritettua.

Adele on nykyisin kolmivuotiaan Angelo-pojan äiti ja haluaa viettää aikaa lapsensa kanssa mieluummin kuin konserttilavoilla. Uudesta tauosta huhutaan jopa viisivuotista.

Ennen pitkää taukoa fanit voivat kuitenkin saada jotain pientä lohdutusta, sillä Adele lupailee varovaisesti myös uutta materiaalia kiertueen lopuksi. Mitään ei kuitenkaan ole vielä valmiina.

(Bang Showbiz)

V2.fi | Toimitus
< Kaikki muistavat Sin... Huumeskandaali päätt... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

27.03.2016 klo 18.41 2 tykkää tästä

Sehän on artisti, sen työtä on tehdä uusia kappaleita eikä olla julkisuudessa muuta kuin esiintymässä. Jos esiintyminen ei kiinnosta niin voi ihan hyvin olla kokonaan poissa näkyvistä, tuosta voisi monet muut artistit ottaa mallia. Ja kaikki turhat julkkikset, eli pysyisivät vain poissa julkisuudesta.
lainaa
jsvdjpisdv

28.03.2016 klo 01.57 1 tykkää tästä

Eikö julkisuudessa ole vähän sellainen pointti että jos ihmisiä kiinnostaa niin sitten kiinnostaa. Osalle esiintyminen on muuta kuin parin biisin vetäminen tai näytelmän läpiveto vaan se on enemmän tämmöistä ammattijulkisuutta. Se on ihan sama jutellaanko firman kahvipöydässä Leijonien lätkämatsista vai jostain BB-Nikon iltalehden baarireissusta. Ne luovat viihdettä ja jonkinlaista sisältöä josta saadaan höpistä tälläkin hetkellä (vaikkakin on epäkehittävää paskaa). En syytä niinkään näitä julkkiksia vaan niitä jotka seuraavat sillä tehdäänhän CODit ja amerikan aseetkin sitä varten että siellä asiakaspuolella on kuluttajia heittämässä rahaa näitä kohti. Täälläkin Mikko just puolusteli noita Oho-otsikoita ja ymmärtäähän noiden paskajuttujen olemassaolon kun katsoo katsojalukuja ja miettii sivustojen mainosriippuvuutta.

Ja Adelen kohdalla tämä ilmoitus voi mennä osittain kyllä ihan siihen markkinoinninkin piikkiin. Fanien jumala poistuu taas hetkeksi keskuudestamme mikä aiheuttaa hirveän hypen nyt ja sitten kun hän palaa. Cheekkin vasta tuli tauolta ja nyt jo puhuu että uusi tauko on tuloillaan. Toki uskon profiilin vuoksi että Adelella enemmän painaa kyllä lapsi ja turhan kierrätyksen vähennys kuin markkinointi vaikkakin tämmöinen suuriluonteinen "hän jää tauolle" ilmoitus kyllä aika hyvin negaa niitä mahdollisia negatiivisia keikkatulojen menetyksiä yms
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova