Tuorein sisältö

J-Lo ei lähettele puhelimellaan tuhmia kuvia, mutta mihin hän sitä sitten käyttää?

29.03.2016 klo 22.14 | Luettu: 3188 kertaa | Teksti: Toimitus

Kuva: Bang Showbiz

Jennifer Lopez kertoi Live! With Kelly and Michael -ohjelmassa, että toisin kuin monet, hän ei käytä puhelintaan "sextailuun" eli tuhmien viestien ja kuvien lähettelyyn. J-Lon mielestä moinen harrastus on vaarallinen. Tämä pitää toki paikkansa, sillä viesteillä ja etenkin kuvilla on ollut tapana levitä vääriin käsiin.

Mutta joitakin kuvia J-Lokin sentään näppäilee: nimittäin otoksia nukkuvista lapsistaan. Hän palaa usein kotiin vasta, kun kaksoset Max ja Emme ovat nukkumassa. Valokuvan avulla hän voi aamulla todistaa, että on käynyt katsomassa pienokaisiaan. "Lapsille luo turvallisuuden tunnetta, kun voin aamulla todeta että hei, kävin teidän luonanne yöllä!"

(Bang Showbiz)

V2.fi | Toimitus
< Superdiivan elkeitä,... Pommiuhkaus perui ru... >

Keskustelut (5 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

30.03.2016 klo 06.09 1 tykkää tästä

Kyllä v2:lle pitäisi jokin suodatin saada, nämä "viihdeuutiset" ovat menneet sellaisiksi ettei edes otsikoita haluaisi nähdä.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.03.2016 klo 08.40

Viihde-etusivulla se jo toimii, jos valitset vain Elokuvat tai Musiikki, nämä starauutiset tipahtavat pois. On tulossa vielä lisääkin toimintoja, kunhan ehditään.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

30.03.2016 klo 08.46

Onko sille jokin syy kun nyt on lähdetty tälle linjalle? Siis lisätty tuollaisia uutisia, yritetään saada lisää lukijoita ja mainostuloja? Se voi toimia myös toisin. Toivottavasti tulee filtteri jolla saa elokuvat JA musiikin ilman näitä turhuuksia.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.03.2016 klo 09.09 3 tykkää tästä

Uutiset syndikoituvat nyt eri tavalla kuin ennen ja ko. paikoissa on kysyntää kevyemmälle julkkisuutisoinnille. Lisäksi olemme solmineet uuden kumppanuuden, jonka kautta tätä sisältöä tulee, joten siihen käytetyt resurssit eivät sinällään ole mistään muusta pois.

Tästä oli puhetta jo aiemmassa uutisessa, joten kertaan pääosin sen, mitä siellä sanoin. Uutisten trendi on sellainen, että suurta yleisöä kiinnostavat kevyemmät viihdejutut. Tämä on ollut nähtävissä jo pidemmän ajan: "Päivä pilalla" ja "Kevyet peliaiheiset" vetävät keskimäärin paljon enemmän väkeä kuin tiukasti faktoihin perustuva uutisointi ja alkuperäinen sisältö. Mainosrahoitteisena palveluna meidän on tarjottava (myös) sellaista, jota ihmiset haluavat lukea. Peliuutisten kenttä on nykyisin enemmän hajallaan kuin koskaan, sieltä ei ole kasvua tulossa - ja tämä ongelma on sama kaikilla tämän kentän toimijoilla. Useampi sivusto on jo ajettu alas kokonaan tai pyörii muutaman harrastajan sekä ilmaistyön voimin minimeillä. Meillä on toki tähän enemmän pelivaraa, koska laskemme sivuston olevan osin myös markkinointia muulle toiminnalle, mutta silti pitää miettiä, missä kohtaa toiminta on mielekästä. Nämä arvostelut ja videojutut eivät julkaise itse itseään, vaan niihin kuluu työaikaa.

Kävijämäärien kasvatus ei ole jäänyt yritykseksi. Viime viikolla meillä oli yli puolitoistakertainen määrä kävijöitä viime aikojen keskiarvoviikkoon verrattuna, mikä alkaa jo näkyä joka mittarissa, myös mainostuloissa. Tämä oli lähinnä näiden julkkisjuttujen ansiota. Koska kevyiden uutisten tuomat kävijät ovat "windfallia", joka kasvattaa saitin kokonaisnäkyvyyttä viemättä sen resursseja, on tärkeä ymmärtää, että se koituu lopulta myös niiden hyödyksi, jotka haluavat lukea sitä perinteistä V2.fi:n sisältöä. Samalla ymmärrämme, että kaikkia tämä ei kiinnosta. Kannattaa kuitenkin vilkaista etusivun "Suosituinta"-listaa.

Emme tietenkään halua karkottaa vanhaa ja uskollista fanijoukkoamme, ja osittain siksi olen vastaillutkin näihin huolen ilmaisuihin pitkästi. Edellisen kaltaista sisältöä julkaistaan edelleen entiseen tahtiin, tänä keväänä sitä on tullut enemmän kuin koskaan. Valitettavasti vain "luonnollinen poistuma" tekee työtään sen vanhan ja uskollisen fanijoukon parissa vaikka emme ketään karkottaisikaan, eikä uusia tipu sisään samaa tahtia. Vaihtoehtoina on joko katsella hiljalleen hiipuvia kävijämääriä ja levitellä käsiään, että ihme kun ei laadukas sisältö kelpaa, tai lähteä katsomaan, voisiko jostain olla saatavissa pientä piristystä.
lainaa
Guetta

Rekisteröitynyt 03.08.2011

30.03.2016 klo 11.38 1 tykkää tästä

Hyvä selvennys. Ehkä kaksi uudistusta "lyhyen" ajan sisällä verkkosivujen muuttumisen myötä vaatii vähän enemmän sulatteluja.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova