Tuorein sisältö

Disney myöhästyi Lumikki-rallista, mutta miten olisi Punakka?

01.04.2016 klo 12.40 | Luettu: 1712 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney suunnitteli kung fu -henkistä Lumikki-elokuvaa, mutta perui sen, kun kilpailevat elokuvat Lumikki ja metsästäjä ja Kerro, kerro kuvastin tekivät tuloa teattereihin vuonna 2012.

Disneyllä on uusi suunnitelma: tarina Lumikista kerrotaan hänen siskonsa näkökulmasta. Kun Lumikki puraisee myrkytettyä omenaa ja vaipuu koomaan, hänen siskonsa lähtee vaaralliselle matkalle kääpiöiden kanssa kirouksen purkaakseen.

Siskon nimi on englanniksi Rose Red. Hänet on lainattu toisesta sadusta: sadun Lumivalko ja Ruusunpuna englanninkielinen nimi on Snow-White and Rose-Red. Snow-White on täysin eri hahmo kuin Snow White alunperin.

Lumivalko ja Ruusunpuna kertoo siskoksista, jotka tutustuvat kilttiin karhuun ja äkäiseen kääpiöön. Myöhemmin paljastuu, että kääpiö on muuttanut prinssin karhuksi. Lienee selvää, miten sadut yhdistyvät, sillä prinssin pusu on tunnetusti paras lääke omenamyrkytykseen.

Elokuva tulee lainaamaan yksityiskohtia Disneyn piirrosklassikosta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Onko tässä tuleva ke... Päivä pilalla: Teräs... >

Keskustelut (1 viestiä)

kattila

01.04.2016 klo 12.56 2 tykkää tästä

Kuulostaa ennemminkin siltä, että Disneyllä on luettu Neil Gaimanin tarina 'The Sleeper and the Spindle' (kokoelmasta Trigger warning).
lainaa

Kirjoita kommentti


318


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova