Tuorein sisältö

Suicide Squadin vitsit nähtiin jo trailerissa - takaisin piirustuspöydälle

01.04.2016 klo 14.00 | Luettu: 1787 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kesällä valmistuva Suicide Squad kertoo superkonnista, joista monet ovat joutuneet vankilaan Ben Affleckin näyttelemän Batmanin vuoksi.

Trailerit ovat lupailleet, että Suicide Squad on mustaa huumoria harrastava toimintakomedia tärähtäneistä piruparoista. Sisäpiirilähteiden mukaan kaikki vitsit on nähty jo trailereissa.

Trailerit ovat saaneet innostunutta palautetta, kun taas kuolemanvakava Batman v Superman: Dawn of Justice on kiltisti sanottuna jakanut mielipiteet. Studio Warner Bros. filmaa Suicide Squadiin uutta materiaalia, jotta se vastaisi yleisön odotuksia. Kyse ei ole pienestä projektista, vaan budjetti kasvaa kymmenillä miljoonilla dollareilla.

Tavoite on, että hahmojen vuorovaikutuksesta tulee hauskempaa. Mukaan ei siis lisäillä irtovitsejä, mutta kuka tietää, mikä on lopputulos: Batman v Supermania on kritisoitu muun muassa siitä, miten kömpelösti se siirtyy kohtauksesta toiseen.

Huhujen mukaan Batman v Supermanin saama vastaanotto vaikuttaa myös Wonder Womanin omaan elokuvaan, jonka kuvaukset ovat käynnissä. Mielenkiintoisinta on se, mitä tapahtuu suoralle jatko-osalle eli Justice Leaguelle, jonka kuvauksien on määrä alkaa parin viikon kuluttua.

Kaikki vitsit:


Lähde: Birth.Movies.Death

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilosaarirock vahvist... Aprillia vai ei? Suo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


136


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova