Tuorein sisältö

Charlize Theron: Kaunottaret saavat Hollywoodissa vain huonoja rooleja!

05.04.2016 klo 22.29 | Luettu: 2024 kertaa | Teksti: Toimitus

Kuva: Bang Showbiz

Charlize Theron on avannut sanaisen arkkunsa koskien Hollywoodin roolijakoja - ehkä vähän yllättävällä tavalla. Hänen mukaansa nimittäin kauniit ihmiset raakataan heti pois, jos on tarkoitus näytellä mitään syvällisempää.

"Hyvännäköiset karsitaan, kun roolilla on vähänkään painoarvoa," Theron kertoo GQ Magazinen haastattelussa. "Isoihin rooleihin haetaan niiden näköisiä ihmisiä, ja jos satut olemaan näyttävä ja mallivartaloinen, ei niitä rooleja riitä sinulle."

Theron joutui itse lihottamaan itseään 15 kiloa ja muuttamaan ulkonäkönsä täysin näytellessään suomensukuista Aileen Wuornosta Monster-elokuvassa. Rooli toi hänelle Oscarin.

Myönteisenä kehityksenä Theron (40) pitää sitä, että myös naiset voivat nykyisin vanhentua tyylikkäästi. "Me naiset hyväksyimme liian pitkään sen, että miehet vanhenevat kuin viini ja naiset taas rupsahtavat. Yhä edelleen naisilla on paljon enemmän paineita ulkonäöstään kuin miehillä, koska odotukset ovat epärealistisia. Asenteet ovat kuitenkin muuttumassa."

(Bang Showbiz)

V2.fi | Toimitus
< Nightwish ehdolla pa... Liikkuvaa kuvaa Stev... >

Keskustelut (1 viestiä)

maissi

06.04.2016 klo 12.11 2 tykkää tästä

"Me naiset hyväksyimme liian pitkään sen, että miehet vanhenevat kuin viini ja naiset taas rupsahtavat."

Pakkohan se on hyväksyä, koska se on totta. Esimerkiksi Jake Gyllenhaalilla ja Maggie Gyllenhaalilla on vain muutama vuosi ikäeroa, ja toinen ikääntyy arvokkaammin. Voitte arvata kummastako on kyse.

"Yhä edelleen naisilla on paljon enemmän paineita ulkonäöstään kuin miehillä, koska odotukset ovat epärealistisia."

Tälle haluaisin jotain lähteitä.
lainaa

Kirjoita kommentti


884


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova